Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Як і з чим носити у цьому сезоні берет

Коли одягаєте з беретом шарф, дивіться, аби вони не були одного кольору.

Волинь-нова

Як і з чим носити у цьому сезоні берет

Він з’явився у часи середньовіччя і вважався атрибутом чоловіків із дворянських сімей. Згодом перекочував у військову форму. З чим вдало поєднується?

Берет із червоною помадою – французький стиль. Нестаріюча класика. Твідовий можна носити із класичним пальтом чи масивною шкіряною курткою. До нього підійдуть ботильйони чи грубі черевики на шнурівці. Яскравий берет із атласною об’ємною блузою і брюками-палаццо – стильний образ для вечірки. А ось із платтям із шифону чи ситцю – чудовий варіант для прогулянки. Поверх можна одягнути об’ємну косуху і взутися у білі кеди або челсі.

Експериментуйте з матеріалом головного убору. Ним може бути вельвет, шкіра, замша, драп. Головне, переконайтеся перед тим, як купити, щоб він тримав форму.

Берет із червоною помадою – французький стиль. Нестаріюча класика.

Коли одягаєте з беретом шарф, дивіться, аби вони не були одного кольору. Звісно, такий варіант не виключається, але він доволі банальний. Щоб створити цікавіший образ, скористайтеся лайфхаком: візьміть шарф із принтом з подібним відтінком.

Читайте також: Вікна сяятимуть навіть після дощів. Суботні поради​.

Берет у тон до верхнього одягу не найбільш вдалий варіант. Краще зіграти на контрастах. Якщо головний убір зі шкіри, то від куртки з такого ж матеріалу варто утриматися. Такий берет гарно дивитиметься із твідовим пальтом чи вельветовим костюмом.

За матеріалами сайту pannochka.

Telegram Channel