Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Що віщують зорі

Планові заходи можуть зірватися.

Фото газети Волинь.

Що віщують зорі

Гороскоп на 1 — 7 листопада

ОВЕН. Ви зможете проявити ваші ділові якості, що сприятливо відіб’ється на ваших професійних успіхах. На роботі вам будуть потрібні методичність і дисципліна, які в комбінації з організаторськими здібностями можуть творити дива. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

ТЕЛЕЦЬ. Будьте акуратні й терплячі в справах: тільки так ви доб’єтеся бажаної мети. У вихідні перед вами відкриються нові обрії. Краще з усією рішучістю позбутися зайвого мотлоху й порадувати себе якою–небудь новинкою. Сприятливий день — четвер, несприятливий — субота.

БЛИЗНЮКИ. Багато чого доведеться починати з чистого аркуша. Але здатність мріяти й втілювати свої мрії в життя допоможе вам упоратися з будь–якими перешкодами та труднощами і швидко досягти бажаної мети. Можливо, ви одержите пропозицію руки і серця. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

РАК. Планові заходи можуть зірватися, зате те, що буде виходити спонтанно, пройде чудово. Вихідні гарні для роздумів і прогулянок. Вас можуть ощасливити своєю появою друзі. Сприятливий день — середа, несприятливий — понеділок.

Віддаючись розвагам, намагайтеся не занадто заважати іншим.

ЛЕВ. Віддаючись розвагам, намагайтеся не занадто заважати іншим, інакше вам, напевно, зіпсують усе задоволення. Ймовірна цікава ділова поїздка, яка надасть нові можливості. Вдалий час для змін в особистому житті. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

ДІВА. Настав період, коли ви можете з легкістю подолати багато перешкод та бар’єрів. А також вдалий час для налагодження нових зв’язків і контактів. Але варто знизити навантаження на роботі, а краще й зовсім відкласти всі серйозні справи. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

ТЕРЕЗИ. Не поспішайте будувати сміливі плани й строго слідувати їм. Цей час вдалий для того, щоб спокійно пливти за течією. Справи на роботі будуть складатися вдало, що дасть змогу багато чого встигнути. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

СКОРПІОН. Ви будете щасливі, як ніколи. Навіть якщо кому–небудь прийде в голову перешкодити вам, нічого не вийде. Якщо ваші дії будуть поєднувати одночасно напористість і сміливість, тоді в бізнесі можна досягти відмінних результатів. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

СТРІЛЕЦЬ. Намагайтеся більше часу проводити подалі від суєти та масового скупчення людей. Добре б не перевантажувати себе справами, на роботі бажано враховувати інтереси колег і проявляти ініціативу, йдучи на компроміс. Сприятливий день — середа, несприятливий — понеділок.

КОЗЕРІГ. Бажано спокійно і без суєти займатися своїми справами. Цей період стане вдалим для вирішення багатьох проблем, відкладених у довгий ящик. Можливо, надійде пропозиція про підвищення по службі. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

Читайте також: Волейболістки Академії СК «Прометей» святкують Хелловін (Відео)

ВОДОЛІЙ. Тиждень виявиться яскравим, динамічним й досить продуктивним. Ви будете багато спілкуватися, але не поспішайте записувати в друзі нових знайомих. Більше прислухайтеся до порад колег і дійте спільно. Сприятливий день — середа, несприятливий — субота.

РИБИ. Навіть те, що не було вам потрібним, може виявитися важливим. Якщо зможете грамотно відкоригувати свої плани, це наблизить вас до заповітної мети. Але ви ризикуєте зустріти таємний опір недоброзичливців. Обійдіть ці підводні камені. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

Telegram Channel