Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Дзідзьо вперше зізнався, чи зраджував дружині з Цибульською: «Вона про це знала»

«Я нічого не робив, у мене з Ольгою ніколи нічого не було, і Слава (на фото справа) це прекрасно знала», — заявив артист.

Фото із сайту sensatsiya.com.

Дзідзьо вперше зізнався, чи зраджував дружині з Цибульською: «Вона про це знала»

Артист відверто заговорив про своє розлучення зі співачкою SLAVIA

У програмі «Зірковий шлях» український музикант та актор Михайло Хома, більш відомий як Дзідзьо, зізнався, що саме він був ініціатором розставання. А зробив це, каже, бо вони були зі Славою дуже різні: «Найбільше, що мені «прилетіло»: треба бути першим і розв’язати цей мішок. Одружився трикутник на квадраті, і вони собі двоє придумали ідеально круглі двері додому. Як? Хто неправий, хто правий? Не заходить ані квадрат, ані трикутник у ті двері додому круглі», — пояснив Дзідзьо.

Він також розповів, що міг зізнатися у тому, що розлучився, й раніше, однак боявся осуду людей. «Я знав, що в мене так було. Я міг це зробити скоріше, але боявся, яка реакція буде у людей. Як так: гарна дівчина, а він її кидає, що не так?» — поділився виконавець.

Дзідзьо пояснив, що вони зі Славою жили різним життям і просто мучили одне одного.

Водночас Дзідзьо пояснив, що вони зі Славою жили різним життям і просто мучили одне одного. «А те, що вдома порозуміння нема, а те, що я лягаю спати, Слава ще щось робить. Я встаю, а Слава ще спить. Треба було взяти відповідальність сказати: «Стоп. Так більше не буде. Славо, я хочу бути щасливим і хочу бачити тебе щасливою». Тому набрався сміливості сказати, що ми розлучаємося. І зараз думаю, що це був найправильніший момент у моєму житті. Що це неправильно жити в отруєному стані. І самому кислим ходити, вічно додому не хотіти, і їй зіпсувати життя», — сказав Дзідзьо.

Окрім того, Хома прокоментував і те, що у своїх інтерв’ю Слава неодноразово натякала на зради артиста. Ба більше, мовляв, чоловік скочив у гречку зі співачкою Олею Цибульською: «Я зігнув голову і промовчав цей весь момент. Я так само зрозумів, як то — любили, потім уже розпинають. Діляться, як то я так можу бути аб’юзером, засранцем, зрадником. Я навіть не розумів, що мені робити. Я нічого не робив, у мене з Ольгою ніколи нічого не було, і Слава це прекрасно знала», — запевнив Дзідзьо.

Лія ЛІС.

Читайте також: Жінка годувала грудьми кота на борту літака.

Реклама Google

Telegram Channel