Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 29 листопада — 5 грудня

ОВЕН. Чим спокійніше ви будете дивитися на реальний стан речей, тим більшого успіху зможете досягти. Також можлива конструктивна розмова з начальством, яка може стати основою для вашого кар’єрного росту. У вихідні намагайтеся говорити лише правду. Сприятливий день — середа, несприятливий — вівторок.

ТЕЛЕЦЬ. Скромність буде прикрашати вас і позбавить від непорозумінь і конфліктних ситуацій. А от за свої права доведеться поборотися. Менше емоцій, більше аргументації, тоді до вас прислухаються і ви уникнете помилок. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

БЛИЗНЮКИ. Часом вам буде видаватися, що все йде не так, як хотілося б. Це не так. Ви багато працювали й по праву заслужили повноцінний відпочинок. На вас чекають приємні зміни в особистому житті та гарний шанс для кар’єрного росту. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

Бажано не втрачати голову й вчасно зупинитися. Намагайтеся використовувати традиційні методи в роботі. Якщо немає впевненості, краще не братися за нову справу. У вихідні наведіть порядок у думках, речах і паперах. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

РАК. Бажано не втрачати голову й вчасно зупинитися. Намагайтеся використовувати традиційні методи в роботі. Якщо немає впевненості, краще не братися за нову справу. У вихідні наведіть порядок у думках, речах і паперах. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

ЛЕВ. Вам забезпечений успіх на роботі, на який ви зовсім не очікували. Приймете рішення щодо вашої серйозної проблеми, що давно турбує. Можливо, з’явиться шанс знайти джерело додаткового заробітку. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

ДІВА. Не варто нервувати по дрібницях. Обставини будуть сприяти тому, що ви опинитеся в потрібний час у потрібному місці. Можливі несподівані зміни в планах і навіть переоцінка цінностей. У цьому випадку є шанс зберегти свої позиції або навіть просунутися вперед. Сприятливий день — четвер, несприятливий — субота.

ТЕРЕЗИ. Не піддавайтеся депресії. Насправді все йде добре. Сконцентруйтеся на ідеях і планах і ви зможете багато чого досягти за короткий проміжок часу. У вихідні загляньте до друзів, і ви довідаєтеся щось цікаве. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

СКОРПІОН. Зросте навантаження інтелектуального характеру, від вас буде потрібно більше відповідальності, зате ви зможете добре заробити. Очікуйте кардинальних змін в особистому житті. І це вас порадує. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

СТРІЛЕЦЬ. На ваші плечі ляже місія миротворця: на роботі, серед близьких людей і друзів. Прислухайтеся до голосу своєї інтуїції, можливо, саме вона підкаже вам, як діяти далі. Постарайтеся хоча б зобразити бурхливу діяльність, адже ви потрапите в поле зору начальства. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — п’ятниця.

КОЗЕРІГ. Це повний спокус період. Не виключено, що вас спробують обдурити, будьте напоготові й не потрапляйте на гачок. Постарайтеся не уникати важкої розмови з партнерами, буде внесена ясність у ваші стосунки, після чого з’явиться велика ймовірність їх відновлення. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

Читайте також: Мороз до 22 градусів: яку погоду варто очікувати на зимові свята.

ВОДОЛІЙ. Час вдалий для нових проєктів і нових справ. Буде важко все встигнути. Можливі кардинальні зміни на роботі, які піднімуть вас на новий професійний рівень. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

РИБИ. Будь–який прояв оригінальності з вашої сторони буде сприйматися навколишніми дуже по–різному. Не варто впадати в крайнощі. Безнадійні з погляду колег проєкти вам удасться втілити. Ви блискуче продемонструєте свій професіоналізм. Сприятливий день — середа, несприятливий — четвер.

Реклама Google

Telegram Channel