Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Нанесли інваліду 15 ударів ножем,  а потім тіло викинули  на свиноферму: деталі вбивства на Рівненщині

Вранці один із нападників зрозумів, що залишив на возі ножа, і пішов за ним додому до своєї жертви.

Фото ілюстративне.

Нанесли інваліду 15 ударів ножем, а потім тіло викинули на свиноферму: деталі вбивства на Рівненщині

Із заявою про зникнення племінника, 1980 року народження, у поліцію звернулася мешканка Кременецького району Тернопільської області. За словами жінки, її родич, інвалід з дитинства, який мешкає в селі Гаї, пішов з дому і не повернувся

Його пошуками зайнялися працівники кримінальної поліції Кременеччини. Здійснювали подворовий обхід, спілкувалися із сусідами та жителями навколишніх сіл. У ході слідчих заходів встановили і місцезнаходження тіла зниклого, і те, що його вбили товариші.

У ході слідчих заходів встановили і місцезнаходження тіла зниклого, і те, що його вбили товариші.

За попередньою інформацією, двоє знайомих 1999 та 2001 років народження, прийшли із хутора і його гужовою підводою поїхали в сусіднє село Рівненської області. Там розпивали спиртні напої. Коли вже поверталися додому, між ними виник конфлікт, у ході якого один із чоловіків схопив ножа і наніс кілька ударів. Коли потерпілий перестав подавати ознаки життя, хлопці вивезли його тіло за декілька кілометрів від власного помешкання — в Радивилівський район і викинули у цистерну на території недіючої свиноферми. Коня із підводою відпустили, а самі поїхали до знайомої.

Вранці один із нападників зрозумів, що залишив на возі ножа, і пішов за ним додому до своєї жертви. Забрав знаряддя вбивства та викинув його.

Обоє чоловіків у скоєному зізналися. Вони й показали, де сховали товариша. За попередніми даними, на тілі жертви експерт виявив близько 15 ножових поранень. Вони вже притягалися до відповідальності за тілесні ушкодження та майнові злочини. Тепер молодикам інкримінують умисне вбивство.

Читайте також: На Волині лікарі врятували життя чоловіку з ножовим пораненням серця

Ірина ПАСІЧНИК.

Telegram Channel