Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Що таке любов?

«Любов — це те, що є біля тебе на Різдво, коли ти перестаєш розгортати подарунки і прислухаєшся».

Фото із сайту pixabay.com.

Що таке любов?

Група психологів поставила декільком дітям віком від 4 до 8 років запитання: «Що таке любов?». Отримані відповіді були набагато ширшими і глибшими, ніж ми можемо собі уявити

«Любов – це перше почуття, яке було, поки не з’явились погані речі».

«Коли моя бабуся захворіла на артрит, вона не могла нафарбувати собі нігті на ногах, тому мій дідусь фарбував їй нігті увесь час, навіть тоді, коли в нього був артрит на руках, — це і є любов».

«Коли хтось тебе любить, він вимовляє твоє ім’я по–особливому. І ти знаєш, що твоє ім’я почуває себе безпечно в устах тієї людини».

«Любов — це коли дівчина пшикається парфумами, а хлопець пшикається одеколоном, потім вони йдуть гуляти разом і нюхають одне одного».

«Любов — це коли ти йдеш із кимось обідати і віддаєш йому більшу частину своєї смаженої картоплі, і не просиш, щоб ця інша людина віддала тобі свою».

«Любов — це коли хтось тобі робить боляче, ти дуже злишся, але не кричиш на нього, бо знаєш, що це образить його почуття».

«Одного разу моя старша сестра захворіла, і в неї все тіло покрилось червоними плямами, її хлопець приходив відвідувати її щодня і не боявся заразитись, він її гладив, поки вона не засинала, а потім ішов — це і є любов».

«Любов — це те, від чого ти усміхаєшся, навіть коли втомлений».

«Любов — це коли моя мама робить каву моєму татові і куштує трошки, перш ніж йому дати, аби переконатися, що йому смакуватиме».

«Любов — це коли ти увесь час цілуєшся, а потім втомлюєшся цілуватись, але все одно хочеш бути поруч з цією людиною, і тоді люди більше розмовляють».

«Любов — це те, що є біля тебе на Різдво, коли ти перестаєш розгортати подарунки і прислухаєшся».

«Коли ти говориш комусь щось погане про себе і боїшся, що тебе більше не любитимуть, але ти дивуєшся, що тебе не просто далі люблять, а люблять ще більше».

«Любов — це коли ти кажеш хлопцеві, що тобі подобається його сорочка, і він одягає її щодня».

«Любов — це як бабуся і дідусь, які є друзями, хоч і знають одне одного дуже–дуже добре».

«Під час свого першого концерту я стояла на сцені і була дуже налякана, я подивилась на всіх глядачів, які мене бачили, і помітила свого тата, який вітався зі мною і усміхався; він єдиний так дивився — і тоді мій страх пропав».

«Моя мама любить мене, як ніхто; ніхто, крім неї, не цілує мене ввечері перед сном».

«Любов — це коли мама дає таткові найбільший шматок торта».

«Любов — це коли мама дає таткові найбільший шматок торта».

«Любов — це коли мама бачить тата спітнілого і з поганим запахом, і все одно каже, що він красивіший від Роберта Редфорда».

«Любов — це коли твій песик лиже тобі обличчя, навіть коли ти залишив його самого вдома на цілий день».

«Я знаю, що моя старша сестра мене любить, тому що вона віддає мені весь свій одяг, який не одягає, а потім мусить купувати новий».

Росаріо ГОМЕС, оповідання з книги «100 промінчиків світла. Притчі на щодень» (Львів, видавництво «Свічадо»).

Читайте у нас також: «8 ознак того, що у вашої дружини з’явився коханець​».

Telegram Channel