Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Понад 10 років прикута до інвалідного візка дівчина... прийшла до вівтаря (Відео)

Весільній фотографині Аші Бейлі вдалося зловити в кадр емоції молодят.

Фото з інстаграм–сторінки ashabailey.

Понад 10 років прикута до інвалідного візка дівчина... прийшла до вівтаря (Відео)

«Джей не любить сюрпризів…» Але цей, без сумніву, йому сподобався!

Челсі Хілл і Джей Блумфілд із Лос–Анджелеса побралися цієї осені. Мабуть, ця подія могла б залишитись поза увагою преси, як і церемонії одруження переважної більшості пар… Та весільний фотограф Аша Бейлі, захоплена їхніми почуттями, наполегливістю Челсі та щирим здивуванням Джея, не втрималась, аби не поділитися у TikTok та Instagram емоційними світлинами з усім світом…

29-літня Челсі ще з 2010 року була паралізована від талії донизу, тож змушена весь цей час користуватися для пересування інвалідним візком. Однак це не завадило їй вести активний спосіб життя, стати засновницею та очільницею Rollettes – танцювальної студії для людей на інвалідних візках у Лос–Анджелесі. Дівчина підтримує зв’язки з такими ж, як сама, візочниками і має понад 167 000 підписників в Instagram.

Кохання додало Челсі сил підготувати нареченому такий незвичайний подарунок.
Кохання додало Челсі сил підготувати нареченому такий незвичайний подарунок.

 Із 34-літнім Джеєм Блумфілдом Челсі знайома з 2014 року. Відтоді їхні стосунки із простого спілкування і симпатії переросли в щире кохання. «Після нещасного випадку я не була впевнена, чи зустріну когось, хто по–справжньому любитиме мене. Але Джей прийняв мене повністю, він розуміє мене і кохає такою, якою я є. Я хочу наголосити, що не було б нічого страшного в тому, що я під’їхала б до вівтаря у своєму кріслі», – сказала новоспечена місіс Блумфілд. Та весілля – подія особлива, і дівчина завжди уявляла собі, як на церемонії одруження вона йде під руку з батьком до свого нареченого. «І я просто хотіла відчути це. Річ не в тім, що моя інвалідність щось відняла у мене – ні, я просто хотіла знати, як це, коли серце б’ється поряд із серцем коханого, коли ти стоїш віч-на-віч із ним, – додала вона. – Це було справді дуже важливо для мене особисто».

Сьогодні, в цей урочистий момент, я спробувала зробити те, про що завжди мріяла, – постояти пліч-о-пліч і віч-на-віч із тобою, коли ми даємо обітницю присвятити одне одному наші життя.

 Щоб втілити свою мрію в реальність, Челсі використала фіксатори для ніг і ходунки, а також особливу конструкцію сукні, яка полегшувала перехід із сидячого положення у стояче. І хоч, за словами нареченої, Джей ненавидить несподіванки, немає жодних сумнівів, що такий весільний сюрприз коханої припав йому до вподоби.

Читайте також: Волинянка прийшла на перше побачення на стадіон і ледь втекла від «кавалера».

Готуючись до весілля, організацію якого вона переважно взяла на себе, Хілл влаштувала все так, що Блумфілд був повернутий спиною до проходу, перш ніж вона увійшла на церемонію. Коли ж чоловік обернувся, то побачив, що його майбутня дружина прямує до нього зі своїм батьком. Аша Бейлі, яка знала про плани нареченої заздалегідь, намагалася зафіксувати на фото­знімки кожну мить, усі емоції молодого подружжя. І їй це вдалося!

«Як тільки я поглянула на Джея, побачила, що у нього буквально відвисла щелепа, – поділилася враженнями Челсі. – Він був просто шокований тим, що я йду, адже не мав жодного уявлення про цей намір». Реакцію Блумфілда добре видно і на світлинах, опублікованих фотографинею.

Реклама Google

«Сьогодні, в цей урочистий момент, я спробувала зробити те, про що завжди мріяла, – постояти пліч-о-пліч і віч-на-віч із тобою, коли ми даємо обітницю присвятити одне одному наші життя», – звернулася дівчина до коханого.

Але на цьому сюрпризи Челсі Хілл не закінчилися. Їй хотілося, аби й перший танець наречених «став особливим» для неї з Блумфілдом – не на візку, а таким, як у здорових людей. «Це було неймовірно, дивовижно! – не приховувала дівчина емоцій по закінченні композиції. – Я щаслива, що незалежно від того, наскільки напруженим може бути моє життя, Джей завжди дає мені змогу відчувати себе жінкою, яка має час зупинитися і понюхати квіти».

Джерело: За матеріалами insider.com, instagram.com/ashabailey.
Telegram Channel