Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Розкажи мені, розкажи, любиш ти чи ні...»

Нехай зорі вам віщують тільки кохання!

Фото із сайту clutch.net.ua.

«Розкажи мені, розкажи, любиш ти чи ні...»

Як поводяться представники різних знаків Зодіаку, коли закохуються

Овен

Вони не звикли приховувати своїх почуттів. Представники цього знака беруть ініціативу в свої руки, намагаються проводити якомога більше часу з людиною, до якої не байдужі, ближче пізнати її. Їм подобається бути разом: мандрувати, просто гуляти, дивитися фільми, веселитися.

Телець

Тельці по натурі дуже хитрі: коли вони закохуються, то починають балувати свою симпатію різними знаками уваги, але при цьому вишукують такий спосіб, який дасть їм можливість вивідати, що в цієї людини на думці. Якщо вам вдасться зачарувати Тельця – значить, вам притаманний особливий шарм.

Близнюки

Близнюки дуже нерішучі й сором’язливі. Вони ніяковіють, червоніють, розгублюються поруч із тими, в кого закохані, не знаходять потрібних слів, а це якраз і видає їхні почуття. Невпевнена поведінка й опущені додолу очі красномовніше за них розкажуть про те, що в них на серці.

Рак

Представники цього знака – життєрадісні особистості, які можуть бути стриманими і при цьому залишатися активними. Вони зачарують вас своїми іронією і сарказмом так, що ваші почуття до них посиляться, і ви почнете ще більше за ними сумувати під час розлуки.

Лев

Леви за гороскопом, як і леви в природі, рішуче захищають тих, у кого закохані. Вони відверті й відкриті, завжди всіма силами намагаються показати своїй другій половинці, що віддані їй. Не соромляться демонструвати власні почуття на публіці.

Діва

Поруч із людиною, в яку закохані, представники цього знака намагаються поводитися так, немов вона їх зовсім не цікавить. Саме їхня байдужість, вдавана відсутність інтересу привертає до них увагу людини, якій вони симпатизують, і в підсумку з них виходять щасливі пари.

Терези

Їм складно відважитися зробити людину, в яку вони закохані, частиною свого життя. Представники цього знака Зодіаку бояться, що все вийде зовсім не так, як вони очікують, а це змушує їх багато аналізувати, перш ніж впустити іншу людину у свій світ. Але ж не можна ігнорувати долю, тож згодом Терези все-таки знаходять щастя у стосунках.

Якщо він знаходить для вас час, хіба вам потрібні ще якісь пояснення щодо його мотивів?

Скорпіон

Для представника цього знака у взаєминах із протилежною статтю найважливіша вірність. Він почуватиметься щасливим у стосунках, поки матиме певність у вашій взаємності і щирості, і сам залишатиметься відданим людині, яка змогла підкорити його серце.

Стрілець

Вони – втілення нестримної енергії. Стрільці люблять веселитися, приємно проводити час зі своєю другою половинкою і навіть здатні на щось трохи божевільне. Їхня безтурботність притягує, заворожує і робить стосунки з представниками цього знака міцними і приємними.

Козеріг

Козерогам не властиві «телячі ніжності», це люди дуже практичні, навіть прагматичні. Якщо ваш партнер є представником цього знака і він обговорює з вами спільне майбутнє – це свідчення того, що він у вас закоханий.

Водолій

Водолії – трудоголіки, які ніколи не поставлять особисте життя на перше місце у списку своїх пріоритетів. Якщо ви почали зустрічатися із представником цього знака і він, попри цю свою особливість, знаходить для вас час, хіба вам потрібні ще якісь пояснення щодо його мотивів?

Риби

Коли вони закохуються, у них прокидається внутрішній Шекспір. Риби відчуватимуть емоційні переживання і всім серцем захочуть бути з об’єктом симпатії. Представники цього знака з головою кидаються у вир кохання.

Джерело: coffeewithmilk.com.ua.

Реклама Google

Читайте також: У перший день Нового року у Луцьку народилася дівчинка і три хлопчики.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel