Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
З якого боку ліжка у давнину повинна була спати дружина

«Обійми мене, обійми мене, обійми... Так лагідно і не пускай» (Святослав Вакарчук).

Фото із сайту lightfieldstudios.net.

З якого боку ліжка у давнину повинна була спати дружина

 Виявляється, від цього залежить сімейна гармонія

Ще у первісних людей сторона мала значення. Жінка – зліва. Адже правою рукою чоловік тримав зброю, якою мав захищати своїх рідних від хижих звірів та ворогів. І діти мали своє місце – зліва від мами. І дитяча колиска – теж зліва.

Згідно з народними повір’ями, жінка має перебувати зліва, адже там серце чоловіка.

Вчені давно встановили, що мозок чоловіка і жінки працює не зовсім однаково: ліва півкуля мозку активніша у чоловіків, вона відповідає за мислення та контролює праву половину тіла, а в жінок активніша права півкуля, яка відповідає за емоції та пов’язана з лівою половиною тіла.

Якщо все не так гладко – можливо, потрібно просто змінити полярність та стати на своє місце поруч із чоловіком?

Чоловіки переважають за інтелектуальними якостями, жінки ж сильніші психологічно. Щоб взаємно доповнювати та підтримувати одне одного на енергетичному рівні жінка повинна бути ліворуч від чоловіка. Так подружжя єднатиметься в одне ціле, взаємно підсилюватиме слабкі сторони одне одного.

За церковними традиціями, наречена також стоїть з лівого боку від нареченого. Це пояснюється розташуванням ікон у церкві – ліворуч від вівтаря знаходиться образ Діви Марії, а праворуч – образ Ісуса Христа.

Читайте також: У Шотландії збираються помилувати тисячі тих, кого стратили за «відьомство».

А ви звертали увагу, з якого боку ви стаєте біля свого чоловіка, гуляючи в парку, займаєте місце в ресторані чи лягаєте спати в подружнє ложе? Якщо все навпаки, відбуватиметься роз’єднання та розрядка вашої пари. Простіше – чоловік і жінка міняються місцями в енергетичному плані, тому й виконують не свою роль у сімейній парі, що не може не позначитись на гармонійності подружжя. Часто ми бачимо, як жінка тягне на собі всі хатні турботи, а чоловік поводиться не надто гідно як для звання глави сім’ї.

Це відбувається тому, що на підсвідомому рівні жінка сприймає його як дитину, яка не здатна ухвалювати рішення та розв’язувати проблеми.

Проведіть аналіз своїх стосунків. Чи все у вас гармонійно, з якого боку ви весь час знаходитесь: зліва чи справа від коханого? Якщо все не так гладко – можливо, потрібно просто змінити полярність та стати на своє місце поруч із чоловіком?

Джерело: tutkatamka.com.ua.
Telegram Channel