Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Зірка серіалу «Свати» отримав медаль від міноборони Росії

Сьомий сезон «Сватів» посів перше місце за популярністю в Росії у 2021 році. Але наш гарант вважає «торгівлею на крові» продаж в країні–агресорі цукерок, а не своїх серіалів із українофобами в головних ролях.

Волинь-нова

Зірка серіалу «Свати» отримав медаль від міноборони Росії

Серед нагороджених нею — затяті прихильники «руского міра» Олег Газманов, Василь Лановий, голова центрвиборчкому РФ Елла Памфілова та інші діячі

Актор Віктор Добронравов — молодший син Федора Добронравова, одного з ключових персонажів усіх сезонів серіалу «Свати» — в останній частині також долучився до зйомок у кінокартині. Віктор грає героя свого батька — Івана Степановича Будька — у молодості.

Віктор Добронравов: служу Росії і знімаюсь у Зеленського!
Віктор Добронравов: служу Росії і знімаюсь у Зеленського!

 

А днями стало відомо, що міністерство оборони Росії урочисто вручило йому медаль «Пам’яті героїв Батьківщини».

Цією відомчою нагородою відзначаються росіяни за «високі досягнення у галузі розвитку військової історії та реалізацію важливих суспільних проєктів історико–патріотичної спрямованості». Віктор Добронравов отримав медаль за головну роль у пропагандистському фільмі «Герой 115». А нашим глядачам Добронравов–молодший відомий за серіалом «Не родись вродливою», в якому зіграв простака–кур’єра.

Міністерство оборони Росії урочисто вручило йому медаль «Пам’яті героїв Батьківщини».

Нагадаємо, телеканал «1+1» віддав весь ефір 31 грудня під скандальний серіал «Свати».

Коментар:

Володимир В’ЯТРОВИЧ, народний депутат від партії «Європейська Солідарність»:

«Серіал «Свати-7», дія якого відбувається в якійсь російськомовній країні, де живе той самий «адін народ», про який весь час розповідає Путін, зараз крутять не лише на «1+1». А і на «России-1» — головному телеканалі держави–агресора. Доки російські війська готуються до вторгнення в Україну, Зеленський і Ко однією рукою просять Захід про захист, а другою — заробляють брудні російські рублі і зомбують українських глядачів «рускомірскім» шлаком. Причому демонстрація «Сватів» на українському телебаченні всупереч закону відбувається російською мовою. Саме такою є реальна політика Зеленського. І саме такою він хотів би бачити телепрограму й решти каналів країни і саму країну».

Василь РОГУЦЬКИЙ

Читайте також: Путін угледів «майданні технології» у Казахстані.

Telegram Channel