Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 17–23 січня

ОВЕН. Плануйте тільки те, що вам під силу, щоб не розчаровуватись, якщо не встигнете щось зробити. Не балакайте зайвого і не тримайте зла, будьте великодушні. Вихідні бажано провести у сімейному колі. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

ТЕЛЕЦЬ. Не давайте собі поблажок, інакше нічого продуктивного зробити не вдасться. Якщо ви схильні до ризикових дій, можете заздалегідь готуватися до поразки. Вихідні виявляться цікавими, але втомливими. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

БЛИЗНЮКИ. Ваша рішучість допоможе подолати багато перешкод. Втім, щастя саме постукає у ваші двері. Ймовірні приємна подорож, цікаве спілкування і яскраві миті. У вихідні відчуєте приплив енергії, радість життя. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

Ймовірні приємна подорож, цікаве спілкування і яскраві миті.

РАК. Вам можуть знадобитися тактовність і витримка. Ваш авторитет серед колег зросте. Постарайтеся не давати зайвих обіцянок. Дійте самі, шукати чужої поради слід лише у виняткових ситуаціях. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

ЛЕВ. Не слід поспішати з висновками й з рішеннями, якою би ясною вам не видалася ситуація. Прислухайтеся до голосу своєї інтуїції. Тиждень буде вдалим для нових знайомств і налагодження ділових взаємин. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

ДІВА. Приймайте себе та навколишніх такими, якими є, забудьте про стереотипи, будьте природнішими і простішими. Непередбачуваним і досить емоційним буде спілкування з близькими людьми у вихідні. Сприятливий день — середа, несприятливий — четвер.

ТЕРЕЗИ. Чітко сформулюйте мету, до якої ви прагнете. Сумніви перешкоджають вам у її досягненні. Ви спроможні вирішити свої проблеми самі, тому не створюйте зайвих проблем іншим. У вихідні ваша енергія битиме ключем. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — п’ятниця.

СКОРПІОН. Життя стане гармонійнішим й спокійнішим, тож радійте кожному дню. Труднощі теж можуть з’явитися на шляху, але не треба їх боятися. Ви зможете все подолати. Вихідні принесуть позитивні емоції. Сприятливий день — середа, несприятливий — субота.

СТРІЛЕЦЬ. Якщо вам властиві праце­здатність, сумлінність і пунктуальність, то ви приречені на успіх. Імовірні незначні конфлікти у родині, але не будьте надто горді, визнавайте свої помилки. Вихідні підходять для відпочинку на природі. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

КОЗЕРІГ. Початок тижня може стати напруженим: не приймайте важливих рішень ні в особистому житті, ні в професійній сфері, уникайте конфліктів і суперечок у родині. Але потім настає сприятливий час для творчих планів і задумів, які потребують вчасної реалізації. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

ВОДОЛІЙ. Не відмовляйтеся від допомоги друзів, але й не форсуйте події. Бажано не ризикувати, поставивши надто високу планку — доведеться йти на великі жертви і непоправні втрати. У вихідні не варто мовчати про те, що вас хвилює. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

РИБИ. Не захоплюйтеся побудовою стратегічних планів — краще взятися за вирішення поточних проблем. Не кращий час, щоб з’ясовувати стосунки з близькими. Перш ніж вірити чуткам, постарайтеся з’ясувати їхнє джерело. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — вівторок.

Читайте також: Гороскоп кохання на 2022 рік.

Реклама Google

Telegram Channel