Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
П’ята дружина 58-річного Ніколаса Кейджа подарує йому сина

«Я був ошелешений її вродою. І у нас виявилось багато спільного».

Фото із сайту focus.ua.

П’ята дружина 58-річного Ніколаса Кейджа подарує йому сина

Обраниця відомого голлівудського актора Ріко Шабата з Японії молодша за нього на 30 років

Для неї майбутня дитина буде першою. У Ніколаса ж, як відомо, є 31-річний син Вестон від стосунків із актрисою Крістіною Фултон та 16-літній Кал-Ел від одного з попередніх чотирьох шлюбів.

Ріко та Ніколас до весілля зустрічались рік і одружились 16 лютого 2021-го. Цю дату було обрано на честь дня народження покійного батька нареченої. На церемонію Ріко вдягла тришарове японське весільне кімоно. Ніколас був у смокінгу. На весілля також прибула його третя дружина Еліс із сином.

Про шикарні кімоно Ріко Шабати начуваний Голлівуд. 

Ріко, яка взяла прізвище чоловіка – Кейдж, називають найвродливішою японкою у Голлівуді. Вона виділяється серед інших світських левиць навіть одягом – ходить на вечірки в шикарних кімоно. А Ніколас не перестає казати, що щасливий, і залюбки розповідає історію їхнього знайомства в Японії під час зйомок фільму: «Коли я зустрів Ріко, то був ошелешений її вродою. І у нас виявилось багато спільного. Вона теж любить тварин – у неї є білки-летяги. Я тоді подумав: «Ось воно. Щось може вийти», – пригадує актор.

До речі

Найкоротшим шлюбом Ніколаса Кейджа був четвертий – він тривав усього чотири дні. Голлівудський ловелас виправдовувався тим, що його обраниця Еріка Койке приховала від нього стосунки з іншим чоловіком. Втім, не виключено, причина всього цього могла бути дуже прозаїчною: за словами очевидців, на своєму четвертому весіллі у Лас-Вегасі Нік був… п’яний як чіп.

Лія ЛІС.

Telegram Channel