Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
На Горохівщині Святий Миколай приніс 800 пакунків  для малечі, а для дорослих... барабан!

«Миколай про всіх усе знає, бачить все та пам’ятає: хто що цілий рік робив і на що він заслужив!».

Фото з фейсбук-сторінки отця Андрія СИДОРА.

На Горохівщині Святий Миколай приніс 800 пакунків  для малечі, а для дорослих... барабан!

На Горохівщині знають, де живе той, хто щедрий на подарунки навіть  у час війни

 

 Цими днями жителі міста і сусідніх громад адресують слова вдячності родині Щерблюків. Уже багато років поспіль директорка ПП «Макс Ком», депутатка Горохівської міської ради Оксана Щерблюк готує солодкі подарунки для дітвори з нагоди зимових свят. Війна не зруйнувала цієї традиції доброчинців, навіть попри нелегкий для аграріїв час. 

Цьогоріч Cвятий Миколай від ПП «Макс Ком» вчасно завітав у сільські й міську школи, дитячі садочки, до вихованців недільної школи Свято-Вознесенського храму міста Горохів і вручив великі барвисті пакунки аж 800 хлопчикам і дівчаткам. А 800 щасливих дитячих усмішок, схожих на промінці, – це найтепліше сонце вдячності для дорослих.

Пригадався один кумедний випадок, який мені колись розповіли друзі пані Оксани. У минулі роки вона по-материнськи турботливо власноруч клала в упаковки цукерки, вафельки, печиво, мандаринки. Допомогти просила і подруг. Доки вони одного разу затрималися в коридорі, синочок однієї з них із цікавістю заглянув у кімнату, заставлену ящиками з цукерками, й аж замружився від захоплення. А ще за мить підбіг до матусі й прошепотів їй щасливо на вушко: «Мамо, а я тепер знаю, де живе Cвятий Миколай!»

Синочок однієї з подруг із цікавістю заглянув у кімнату, заставлену ящиками з цукерками, й аж замружився від захоплення. А ще за мить підбіг до матусі й прошепотів їй щасливо на вушко: «Мамо, а я тепер знаю, де живе Cвятий Миколай!»

Усі тоді сміялися до сліз! У мирні дні! Тепер Щерблюки кожен на своєму місці воюють проти російських загарбників із першого дня війни. Вони купують на фронт бронежилети, фурами – продукти, медикаменти, переказують кошти на автомобілі… 

– Нещодавно на засіданні бюджетної комісії Горохівської міської ради ми висловили побажання придбати барабан.

Зробити це за гроші з бюджету громади у воєнний час неможливо, а інструмент нам потрібний для проведення благодійних заходів, на яких збираємо кошти на потреби ЗСУ. На жаль, без нього ніяк не обійтися також оркестру духової музики, який грає на останній земній дорозі воїнів, котрі загинули у війні з рашистами.

Почувши це, Оксана Володимирівна просто попросила дати їй рахунок, щоб оплатити покупку. І ми обов’язково зіграємо на цьому барабані музику нашої Перемоги, – розповів начальник відділу культури управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я Горохівської міської ради Олександр Шепшелей.  

Як кажуть, без коментарів.

Читайте також: «Волинські волонтери показали, як возили Святого Миколая на передову (Фото)»

Реклама Google

Telegram Channel