Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
Гороскоп здоров’я на 2023 рік

Позбавляйтеся від негативних думок, перестаньте спілкуватися з неприємними людьми.

Фото із сайту uk.wikipedia.org.

Гороскоп здоров’я на 2023 рік

Самопочуття впливає на наше життя. Однак, будучи пильним, ви можете уникнути певних проблем. А що з цього приводу радять астрологи?

Овен  (21 березня — ​20 квітня, стихія — ​вогонь)

 

 Чим більше ви приділятимете увагу своєму здоров’ю, тим більше зможете заощадити грошей. Включіть у свій розпорядок дня регулярні легкі вправи і медитацію та не забувайте про психологічний добробут. Овни схильні до стресу, тому враховуйте це і не проявляйте без потреби негативних емоцій. Також стежте за харчуванням. Деяким представникам цього знака варто скинути зайву вагу.


Телець  (21 квітня — ​20 травня, стихія — ​земля)

 

 У деякі місяці 2023 року ви будете настільки ослабленими, що будь-яка незначна хвороба може прикувати вас до ліжка. Щоб покращити своє здоров’я та зміцнити імунітет, достатньо відпочивайте, гуляйте на свіжому повітрі, займайтеся фізичними вправами. Деяким Тельцям треба стежити за суглобами й кістками та не нехтувати оглядами у лікаря. Відмовтеся від того, що шкідливе для здоров’я і викликає стрес.


Близнюки  (21 травня — ​21 червня, стихія — ​повітря)

 

 Хвороби Близнюків зазвичай пов’язані з їх нестійкими емоціями, а також невмінням нормально відпочивати. 
У 2023 році можливі проблеми з органами дихання та нервовою системою, часте безсоння. До кінця року представникам цього знака гостро не вистачатиме вітамінів. Слід урізноманітнити свій раціон, особливо продуктами, багатими магнієм і кальцієм.


Рак (22 червня — ​22 липня, стихія — ​вода)

 

 Енергетичний бум, який ви будете переживати, може вам нашкодити. Саме тому необхідно сповільнитися, дихати глибше й спокійніше. Найліпше це робити на природі. Хронічний стрес цього року – ваш найлютіший ворог. Він може призвести до значних порушень сну й вигоряння. Прислухайтеся до свого організму.


Лев  (23 липня — ​23 серпня, стихія — ​вогонь)

 

 Якщо ведете активний спосіб життя, займаєтеся спортом і достатньо відпочиваєте, ви не повинні мати будь-яких проблем зі здоров’ям. Чого Левам слід остерігатися, так це імпульсивності, яка може призвести до травм або нещасних випадків. Ви повинні знайти способи зняти стрес, щоб досягти здорового балансу у житті. Помірна фізична активність та приділення часу духовним потребам принесуть вам необхідне душевне піднесення.


Діва  (24 серпня — ​23 вересня, стихія — ​земля)

 

 Наступного року варто уважно поставитися до власного здоров’я – Дівам астрологи радять не ігнорувати навіть перших симптомів застуди. Будь-яка помилка призведе до жахливих наслідків, доведеться довго і дорого лікуватися. Не дозволяйте собі перевтомлюватися – це негативно позначиться на стані нервової системи та імунітеті. Постарайтеся під час відпустки повноцінно відпочити.


Терези  (24 вересня — ​23 жовтня, стихія — ​повітря)

 

 Більшість представників цього знака виявлять у собі зайву недовірливість – їм буде здаватися, що стан здоров’я не найкращий. Насправді варто лише почати висипатися і займатися спортом, а також збалансувати харчування, як самопочуття тут же поліпшиться. Позбавляйтеся від негативних думок, перестаньте спілкуватися з неприємними людьми.


Скорпіон  (24 жовтня — ​22 листопада, стихія — ​вода)

 

 У Скорпіона більшу частину року ніяких особливих проблем зі здоров’ям не буде. Єдине вразливе місце – органи дихання, тому остерігайтеся респіраторних інфекцій. Зміцнюйте імунітет усіма можливими способами. Через велике навантаження на роботі у вас може виникнути безсоння, тому не доводьте організм до виснаження. Висипайтеся, влаштовуйте дні релаксації і не забувайте про те, що нервові клітини не відновлюються.

Висипайтеся, влаштовуйте дні релаксації і не забувайте про те, що нервові клітини не відновлюються.


Стрілець (23 листопада — ​21 грудня, стихія — ​вогонь)

 

 Якщо вам хочеться погладшати або схуднути – сміливо займайтеся цим питанням. Позитивними будуть косметичні зміни – видалення родимок, виправлення будь-яких недоліків зовнішності. Проблеми на роботі або в особистому житті призведуть до головного болю, депресії й апатії, безсоння. Не доводьте себе до стану знемоги – практикуйте медитації або нетрадиційну медицину, щоб утримувати емоційний стан у нормі.


Козеріг  (22 грудня — ​20 січня, стихія — ​земля)

 

 Слід подбати про ментальне здоров’я. Займайтеся йогою, практикуйте медитації, частіше виїжджайте на природу і будьте наодинці. Перші місяці року стануть для вас психологічним випробуванням. Може виникнути депресія. Постарайтеся якнай­швидше її розвіяти. Навесні подбайте про імунітет. Збалансуйте своє харчування й сон. 


Водолій (21 січня — ​20 лютого, стихія — ​повітря)

 

 Взимку для хорошого самопочуття досить просто тепло одягатися і підвищувати імунітет. А ось навесні краще зайнятися своїм здоров’ям ґрунтовно. Найбільш вразливими місцями будуть шлунок і мозок – стежте, чим ви харчуєтеся, і бережіть психіку. Якщо ви відчуєте легкі симптоми нездужання або втому – полиште все і відпочиньте, не жартуйте зі здоров’ям.


Риби  (21 лютого — ​20 березня, стихія — ​вода)

 

 Багато Риб зіткнуться з апатією, депресією і відсутністю сил – причиною цьому послужить велике навантаження на роботі. Масла у вогонь піділлють і родичі, які потребуватимуть до себе уваги і підтримки. Відпочивайте так, як вам хочеться, бережіть нерви і частіше влаштовуйте релаксаційні дні – це відмінний спосіб нормалізувати душевний і фізичний стан. 


Читайте також на volyn.com.ua: «Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний має свою головнокомандувачку».

Реклама Google

Telegram Channel