Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
На Рівненщині жінка під час сварки порізала чоловіка

Триває слідство.

Фото pravda.com.ua.

На Рівненщині жінка під час сварки порізала чоловіка

... а син на ніж батька наштрикнувся сам. Такі прикрі випадки трапилися у Рівненському та Сарненському районах

До лікарні Здолбунова вчора із тілесними ушкодженнями звернувся 49-річний місцевий житель. Медики діагностували у нього ножове поранення черевної порожнини та повідомили правоохоронцям.

Поліцейські встановили, що тілесні ушкодження чоловікові нанесла співмешканка. 

Нетверезий молодик спочатку бив його по обличчі, а потім наштрикнувся на ніж, який той тримав у руках, бо саме тоді ремонтував радіоприймач.

Під час розпивання спиртного за обідом пара посварилася, і чоловік пішов з дому. Втім, за кілька годин повернувся й розбірки продовжились. Коли жінка взяла на кухні ніж, її благовірний знову покинув помешкання, але пані його наздогнала й поранила у живіт. Тепер жителька Здолбунова матиме проблеми із правоохоронцями.

А у Сарненському районі 35-річний житель села Орв’яниця заявив копам, що його поранив ножем батько.

Поліцейські попередньо з’ясували, що син прийшов додому напідпитку та влаштував чергову сварку зі 65-річним батьком. Нетверезий молодик спочатку бив його по обличчі, а потім наштрикнувся на ніж, який той тримав у руках, бо саме тоді ремонтував радіоприймач.

Медики діагностували у нього ножове поранення черевної порожнини. Після проведеного оперативного втручання його життю нічого не загрожує.
Правоохоронці встановлюють усі обставини скоєного злочину.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Джерело: Сектор комунікації поліції Рівненської області.
Telegram Channel