Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
24-річна вийшла заміж за 85-літнього і хоче від нього завагітніти

Коханню вік не завада.

Фото із сайту mirror.co.uk.

24-річна вийшла заміж за 85-літнього і хоче від нього завагітніти

Американське подружжя часто сприймають як діда та внучку

«Ми познайомилися на танцях. Одного разу, коли він вальсував, кинув аркуш паперу мені та сказав: «Напишіть свій номер». Він був моїм лицарем у сяючих обладунках», – пригадує дівчина залицяння чоловіка. 

Через рік відставний агент з нерухомості Чарльз нарешті освідчився у своїх почуттях до медсестри Міракл. Дівчина каже: незважаючи на те, що чоловік набагато старший, почувалася із ним комфортно. Особливо її приваблює невимушеність у характері Чарльза.

Дівчина каже: незважаючи на те, що чоловік набагато старший, почувалася із ним комфортно.

Родина дівчини не була проти їхніх стосунків. 45-річна мама Таміка Філліпс і 72-річний дідусь Джо Браун підтримали Міракл у її рішенні, побачивши, наскільки пенсіонер зробив її щасливою, але 47-літнього тата було важче переконати. Зрештою і він погодився.

Пара одружилася в липні минулого року, і Міракл описує цей день як «найкращий день у своєму житті». Попри велику різницю у віці, дівчина сподівається народити чоловікові двох дітей. 

Після того, як пара розповіла про свої стосунки в інтернеті, вона зіткнулася зі шквалом осуду. «Я отримую негативну реакцію від людей, які мене не знають і не люблять, вони просто називають це так, як бачать. Люди впевнені, що я використовую Чарльза, він не знає, що відбувається, і нагадують, що мені має бути соромно», – каже дівчина.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel