Курси НБУ $ 39.58 € 42.85
Президент Зеленський: «Бачу своїх дітей раз на два тижні»

Коли кілька років тому робили це фото, ніхто навіть і уявити не міг, що в країні розпочнеться велика війна.

Фото з інстаграм-сторінки Олени ЗЕЛЕНСЬКОЇ.

Президент Зеленський: «Бачу своїх дітей раз на два тижні»

«Це трагедія для українських родин, тому що всі наші діти різко стали дорослими»

Президент України Володимир Зеленський дав велике інтерв’ю для британської телекомпанії Sky News. Серед іншого кореспондентка Кей Берлі запитала главу держави і про його родину. Це прохання, зазначила журналістка, викликало в Президента усмішку.

– Чи хороший я батько, треба запитати в моєї сім’ї. Це зовсім неввічливо з мого боку говорити про себе, – сказав Володимир Зеленський. – Я думаю, що вони мене люблять, не просто думаю – я це відчуваю. Ці почуття найкращі, і я хочу їх зберегти. Це найважливіше, що в мене є, – моя сім’я. Частіше я бачу свою дружину, ніж дітей. Шкода, що я не можу проводити з ними більше часу. В останні два місяці ми зустрічалися приблизно раз на десять днів чи два тижні. Могли разом поїсти, поговорити. Я можу зустрічатися зі своєю донькою, тому що з цього року вона стала студенткою. Бачу її частіше, ніж сина. А син – ще маленький хлопчик. Йому десять років.

Діти всі говорять про те, коли ми переможемо. Вони точно це знають, і знають краще, ніж я, здається.

– Про що ви з ним говорите? – запитала Кей Берлі. 

– Я більше слухаю. Він такий цікавий! Йому лише 10, а розмірковує, як дорослий. Знаєте, це трагедія для українських родин, тому що всі наші діти різко стали дорослими. Вони всі говорять про війну. Діти говорять про те, коли ми переможемо. Вони точно це знають, і знають краще, ніж я, здається, – відповів Зеленський.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Telegram Channel