Курси НБУ $ 39.81 € 43.26
Що ж цього разу заховали волинські журналісти?

Пропонуємо і вам приєднатися до нашого конкурсу. Переконані: вам сподобається!

Фотоколаж із сайту volyn.com.ua.

Що ж цього разу заховали волинські журналісти?

Друзі, принцип нашої інтелектуальної вікторини нагадує «чорний ящик» із популярної гри «Що? Де? Коли?»

Тільки предмет чи зображення людини ми ховаємо в гарбуз (від початку повномасштабного вторгнення нелюдів-москалів наш добрий-предобрий гарбуз перетворився на грізний гранатобуз). Пропонуємо і вам приєднатися до нашого конкурсу. Переконані: вам сподобається!

«Гранатобуз із секретом» – 31 (2023)

«А я з сестрою вечір постою...» Пригадуєте цю пісню? Так-от – перед її одруженням рідна сестра сказала, що не вірить у її щасливий шлюб, тому дарує їй предмети, які точно знадобляться у заміжжі. Як у воду дивилась! Саме ці предмети ми сьогодні і заховали.

Слова, які характеризують нашу героїню: «любов», «смерть», «конвалія», «експрес», «королева», «отрута», «пістолет», «пропажа», «таємниця», «Патрон»... :)

Що знаходиться у гранатобузі?

Відповідь треба надіслати до 14 вересня (включно) тільки у вигляді повідомлення на телеграм-номер Грицька Гарбуза: 093 381 32 45, обов’язково вказати після слова-відповіді у дужках ще й своє ім’я, прізвище і регіон, який представляєте (наприклад: «Байрактар» (Валерій Залужний, Житомирщина)).

Більше про наш інтелектуальний конкурс читайте на сайті volyn.com.ua і фейсбук-сторінці Грицька Гарбуза (за цим QR-кодом ви можете зайти на неї з будь-якої частини світу).

Приємних вам пошуків без повітряних тривог! 

Читайте також: «Голова Асоціації фермерів Волині: «Картопля в Україні буде по 8 євро».

Реклама Google

Telegram Channel