Курси НБУ $ 39.55 € 42.43
Зрадник із Луцька Тимощук вперше відреагував на позбавлення його всіх нагород

Віроломне вторгнення росіян в Україну Анатолій Тимощук називає «СВО» («спеціальною військовою операцією»).

Фото – instagram.com/timo44official.

Зрадник із Луцька Тимощук вперше відреагував на позбавлення його всіх нагород

Він був «Почесним громадянином» обласного центру Волині

Колишній капітан збірної України з футболу Анатолій Тимощук сором’язливо… відмовився коментувати факт позбавлення його всіх нагород в Україні та виключення зі списку гравців національної команди. Так Тимощук, який продовжує замовчувати ганебну війну росії проти нашої держави і працювати в країні-агресорці, відреагував на запитання журналістів видання «РБ «Спорт». «На це питання я не відповідатиму», – сказав уродженець Луцька.

Зазначимо, що нині Анатолій Тимощук працює помічником головного тренера «Зеніта» із Санкт-Петербурга. Запитання про позбавлення нагород йому поставили після матчу на знак пам’яті вихованця одеського «Чорноморця» Іллі Цимбалара. Цей поєдинок організував російський футбольний союз у москві, і на нього запросили багатьох зірок світового футболу, проте всі вони відмовилися їхати у країну-агресорку. Відтак у матчі були представлені лише «зірки», які коли-небудь грали в чемпіонаті росії, зокрема Тимощук.

Як відомо, Луцька міська рада позбавила Анатолія Тимощука звання Почесного громадянина 30 березня 2022 року – якраз на день народження футболіста, який насправді став ганьбою для рідного міста.

Петро ПАС.

Реклама Google

Telegram Channel