Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
«путін зійшов з розуму», - Лайма Вайкуле

«росіяни – це барани, яких контролює гіпнотизер путін», – вважає зірка.

Фото із сайту glavred.info.

«путін зійшов з розуму», - Лайма Вайкуле

Лайма Вайкуле знає, чому росія вторглася в Україну

Відома латвійська співачка Лайма Вайкуле, яка була популярною в росії, але після розв'язання повномасштабної війни зреклася країни-терористки, припустила, чому російський диктатор володимир путін наважився на геноцид, а народ його не зупинив.

«Людина не може бути при владі так довго. Вона сходить з розуму. Навіть популярні артисти думають, що вони обрані, особливі. Вони забувають, що вони люди, як усі. І те саме, мені здається, відбулося з путіним. Він просто зійшов з розуму», – сказала відома співачка в інтерв’ю українській журналістці Наталії Мосейчук.

Лайма Вайкуле знайшла відповідь і на запитання, чому московити так легко погодилися з кровопролитною війною та не зупинили диктатора. «росіяни, на мою думку, не змогли стати сучасними. Ми знаємо все, що відбувається у всьому світі. Ми йдемо в ногу з часом, а росія – ні. Вона не те що зупинилася, їх відкинуло на 100 років назад. Вони знову заарештовують учених, цвіт нації. При путіну знову роблять те саме, що й Сталін», – висловила думку артистка.

Зірка додала, що росіяни – це «барани», яких контролює «гіпнотизер» путін. Знаменитість бачить, як народ зомбують пропагандою, змушуючи чинити так, як «стадо».

Дякуємо за позицію і за підтримку України, Лаймо!

Марта САЛО.

Читайте також: Померла мама Кузьми Скрябіна (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel