Курси НБУ $ 39.55 € 42.43
Батько зробив 667 татуювань з іменем своєї доньки (Фото)

Марк Еванс із когорти тих, хто готовий на багато що заради визнання. А ви на таке пішли б?

Фото із сайту ukr.net.

Батько зробив 667 татуювань з іменем своєї доньки (Фото)

Завдяки цьому чоловік із Британії потрапив до Книги рекордів Гіннесса

Вперше Марк Еванс встановив рекорд ще у 2017 році, зробивши на спині 267 татуювань «Люсі», проте у 2020-му 27-літня Дідра Віджіл зі США побила це досягнення, витатуювавши на собі власне ім’я 300 разів.

 

 

 Відтак Марк вирішив повернути собі пальму першості і зробив ще по 200 татуювань «Люсі» на кожній нозі, – разом із тими, що на спині, вийшло 667 слів. На роботу пішло п’ять з половиною годин. «Мені кортіло повернути собі рекорд і присвятити його своїй дочці», – сказав 49-річний британець. Що ж, йому це вдалося.

Дизайн старого татуювання на спині він розробив сам. Воно у вигляді розгорнутої Книги рекордів Гіннесса, на сторінках якої багато разів повторюється ім’я дочки.

До речі, дизайн старого татуювання на спині він розробив сам. Воно у вигляді розгорнутої Книги рекордів Гіннесса, на сторінках якої багато разів повторюється ім’я дочки. Спочатку Марк планував зробити татуювання «Люсі» 100 разів. Однак завдяки вмілому почерку художників Марк зміг «наростити» кількість слів більш ніж удвічі.

Марк каже, що не планує більше заводити дітей зі своєю дружиною Кетрін, однак якщо вони все ж наважаться, то на його тілі обов’язково з’являться тату з іменем другої дитини.

Василина СМЕТАНА.

Читайте також: Дослідили, як війна впливає на якість повітря в Україні.

Реклама Google

Telegram Channel