Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
Маша Єфросиніна розповіла, як її чоловік у ЗСУ вбиває окупантів

Маша Єфросиніна з чоловіком Тимуром Хромаєвим та сином Сашком до початку війни.

Фото з Instagram-сторінки Маші ЄФРОСИНІНОЇ.

Маша Єфросиніна розповіла, як її чоловік у ЗСУ вбиває окупантів

Він став до лав оборонців України добровільно

Ведуча та блогерка Маша Єфросиніна вперше детально розповіла, чим її чоловік, бізнесмен Тимур Хромаєв, займається на фронті.

«Мій чоловік служить у 112-й бригаді, в прифронтовій зоні вже понад рік. Він офіційно в ЗСУ. Свого часу пішов добровольцем і ухвалив рішення офіційно оформитися в ЗСУ, – розповіла вона. – На сьогодні він уже командир. В підрозділі Тимура більше 100 людей. Вони займаються радіоелектронною боротьбою, БпЛА і дронами. Вони фізично за рахунок технологій знищують ворожі цілі. І я ним пишаюся», – сказала Єфросиніна в інтерв’ю «РБК».

«Тепер наш тато – справжній герой!»
«Тепер наш тато – справжній герой!»

 Також ведуча не стала приховувати, що їй тривожно, що буде після війни. «Я думаю, якщо не припиняться ці ґвалтівники, ці воєнкоми (йдеться про факти зловживань. – Ред.), ці мільярди, котрі невідомо куди зникають, я думаю, що… Я точно знаю, що мій Тимур піде з цим боротися. Після війни. Що він не подарує їм це. І я знаю, що таких, як мій Тимур, багато. І союзників його, і побратимів. Вони там не за те «заробляють» усі свої хвороби, всі свої травми. Бачать смерть. Вбивають самі. Я точно знаю, що всі чоловіки, які сьогодні або на війні, або допомагають пришвидшити Перемогу, вони не нап'ються в День Перемоги, не повернуться наступного дня і не поїдуть відпочивати з родиною до Туреччини. Вони будуть запитувати, як вони відбудовуватимуть країну, до якої країни повертатимуться їхні жінки й діти», – додала ведуча.

В підрозділі Тимура більше 100 людей. Вони займаються радіоелектронною боротьбою, БпЛА і дронами. Вони фізично за рахунок технологій знищують ворожі цілі. І я ним пишаюся.

P.S. Тим часом стало відомо, що Машу Єфросиніну в росії заочно засудили до 7 років колонії за обвинуваченням у поширенні військових «фейків» (а ще раніше внесли до списку терористів і екстремістів). 

На це телеведуча так відреагувала на своїй сторінці в Instagram: «росія – це задзеркалля, це темрява, а не країна. Це вигнанець, який підтримує кисень під ковпаком режиму, клепаючи такі вироки всім, хто каже правду!

 

 ...Мне начхать на все эти приговоры! Знаете почему? Потому что я свободна: в своих действиях, в своих высказываниях, в своих решениях! В своей стране! А вы нет! – звернулася Єфросиніна зрозумілою для окупантів мовою.

– Я живу в стране, которую террор вашего диктатора ведет в экономическую и ментальную пропасть! Но я свободнее вас, рабов! И вашей всей плешивой власти! Она уйдет рано или поздно! Она оставит вас в руинах собственного позора перед всем миром.

Мы нашу страну восстановим, потому что люди, у которых есть смысл, имеют силу! А вот как будете жить вы? Да и живете ли вы сейчас?» – запитала телеведуча.

Василина СМЕТАНА.

Читайте також: Померла мама Кузьми Скрябіна (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel