Курси НБУ $ 39.55 € 42.43
У росії вчителі привітали путіна портретами…  молодого Бандери

«Наш президент – всегда молод!» Жарт вдався на всі сто!!!

Фото з архіву Владислава БОХАНА.

У росії вчителі привітали путіна портретами… молодого Бандери

Як з’ясувалося, це було проєктом білоруського пранкера

Педагоги школи у селі Карцово Калузької області приєдналися до «святкових» заходів з нагоди дня народження російського диктатора (7 жовтня) і радісно провели урочисту акцію. Але виявилось, що насправді вони потрапили у вміло підготовану халепу.

Учителі фотографувалися з табличками, на яких замість путіна було зображено ідеолога українського націоналістичного руху Степана Бандеру! Педагоги думали, що це президент рф у молодості. Більше того – на плакатах ще й навели цитати Бандери.

Владислав Бохан запропонував проведення флешмобу на честь путіна, а також доповнив листа відповідними матеріалами, де нібито був зображений диктатор у молодості.

Так із працівників школи поглузував білоруський пранкер Владислав Бохан. Чоловік надіслав листа дирекції навчального закладу нібито від депутата «Єдиної росії». Він запропонував проведення флешмобу на честь путіна, а також доповнив листа відповідними матеріалами, де нібито був зображений диктатор у молодості.

Працівники школи не зрозуміли по фотографії, що це не путін, а Бандера. Саме тому дирекція навчального закладу роздрукувала плакати та залучила до флешмобу педагогів і школярів. Згодом вони надіслали звіт начебто депутату.

«Покірний народ бажає здоров’я вождеві, слухає праведно його цитати в день його народження для якнайшвидшого розгрому ворога. Проте дійсність змушує засумніватися у їхній щирості, коли спритним рухом руки на плакаті «нашим президентом» стає Степан Бандера», – сміється Бохан.

Читайте також: Подружня пара заради порятунку дітей знищила 7 бойовиків ХАМАС.

Читайте також: Подружня пара заради порятунку дітей знищила 7 бойовиків ХАМАС.

Реклама Google

Telegram Channel