Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Лучанин назбирав  у квартирі цілу гору сміття

Коридор, який частково прибрали, і прохід до кухні в квартирі чоловіка.

Фото – «Суспільне Луцьк».

Лучанин назбирав у квартирі цілу гору сміття

Нещодавно до департаменту муніципальної варти Луцької міської ради надійшло звернення від мешканців будинку №31, що на вулиці Домни Гордіюк у Луцьку

Люди скаржилися, що неможливо проживати поряд із квартирою, де один із мешканців постійно зносить до свого помешкання побутове сміття, недоїдки, пляшки та інші, потрібні, на його думку, речі. Про це повідомив департамент муніципальної варти Луцької міської ради.

Таким чином він не тільки здійснив захаращення квартири, адже по ній неможливо пересуватися через гори сміття, а й розвів антисанітарію. У під’їзді стоїть стійкий неприємний запах, завелися таргани. Окрім того, як відомо з досвіду, правоохоронні органи час від часу фіксують випадки займання такого «краму» в помешканнях безвідповідальних господарів, які ведуть схожий спосіб життя. Такі дії згадуваного мешканця будинку №31 на вулиці Домни Гордіюк, не тільки порушують правила користування жилими будинками і приміщеннями, а й можуть мати сумні наслідки.

У під’їзді стоїть стійкий неприємний запах, завелися таргани.  

Реагуючи на прохання про допомогу мешканців згадуваного будинку, спільними зусиллями департаменту муніципальної варти, працівників ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» та голови правління ОСББ «Гордіюк 31» було організовано прибирання захаращеної квартири та вивезення сміття на полігон твердих побутових відходів. Щоправда, вивезти за один раз усе те «майно», яке роками зносилося зі смітника, не вдалося, але робота в цьому напрямку триватиме до повного очищення квартири від сміття. 

 
 

Читайте також: На Рівненщині викликали пожежників, бо хтось невідомий підпалив... туалет.

Реклама Google
 

Telegram Channel