Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
«Мій рак навчив мене двом речам»

Будьте лише з тими, хто любить вас!

Фото ілюстративне / facebook.

«Мій рак навчив мене двом речам»

«Вчора, під час показу фільму «Я, Ніна» (українська драматична стрічка режисерки Марисі Нікітюк, заснований на реальних подіях із життя української телеведучої та активістки Яніни Соколової про її боротьбу з раком), в мене було відчуття суцільного дежавю. Все, що відбувалося з героїнею, все це було і в мене: відчуття образи на весь світ «чому це сталося зі мною?», несприйняття ситуації, сильні болі і ломка всього тіла, лиса голова і страшний вигляд та неймовірне виснаження…

Єдине, в чому мені «пощастило», – мені відрізали грудь, а не руку. Але пост не про пожалітися... ні...

Мій рак навчив мене двом речам:

1. Ніколи! Чуєте, ніколи не ставте свою кар’єру чи роботу вище родини. Які б ви не були круті, як би високо не літали, як би ви не думали, що ви незамінні – попустіться: коли ви дуже хворі чи в проблемах, вас забудуть і замінять, бо таке життя.

А якщо у тяжкі часи біля вас не буде рідної людини чи доброго друга – це неймовірно тяжко.

2. Будьте лише з тими, хто любить вас, а ви любите його/її.

Не варто жити в нещасливому шлюбі «заради дітей», чи через  «що люди скажуть», чи ще з якихось причин. Життя одне, і воно так швидко минає.

Багато знаю випадків, що сім’ї розпадалися, коли один із пари сильно захворів. І кажуть: «Рак розбив нам сім’ю». Та «ладно», не можна розбити того, чого немає.

Мені пощастило: за мною доглядали, піклувалися і казали, що я дуже гарна (Roman Korotytskiy, хоч зараз признайся, що ти тоді мене обманював).

Кажуть, що життя прожити – не річку перейти. Може і так. Але часто мені здається, що все – дуже просто... Просто треба прийняти рішення...».

P.S. Дякуємо за Важливі Слова і СИЛУ ДУХУ, пані Маріє!

Марія АДАМЧУК-КОРОТИЦЬКА, громадська активістка (м. Луцьк).

Читайте також: В бронежилеті та під свистом ракет: лікар з Волині розповів про свої 24/7 в Херсоні.

Реклама Google

Telegram Channel