Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Це не просто гарбуз, а всім гарбузам гарбуз!

Гарбуз Майкл Джордан виріс завбільшки як приблизно 2110 баскетбольних м’ячів.

Фото із сайту ukr.net.

Це не просто гарбуз, а всім гарбузам гарбуз!

Друзі, перед тим як оголосити нове завдання нашої вікторини, не можу не поділитися з вами цією новиною: у США виростили найбільший гарбуз у світі. Його вага –  1246 кілограмів!

 

 А встановив новий світовий рекорд із вирощування найважчого гарбуза вчитель садівництва зі штату Міннесота Тревіс Гінгер.

Його Майкл Джордан (таку назву на честь легендарного баскетболіста дав своєму суперовочу, який виплекав у формі баскетбольного м'яча) заважив 1246 кілограмів і побив попереднє досягнення, яке встановив у 2021 році італієць Стефано Кутрупі, аж на 21 кг.

Оце так найважчий у світі гарбузище!!!

До речі, чоловік витратив близько 15 000 доларів на підживлення та догляд за овочем-гігантом (тепер ясно, чому у нас не ростуть такі гарбузища). Але за перемогу в конкурсі найважчих гарбузів отримав 30 000 доларів призових та еквівалент каблучки Суперкубка, розробленої місцевим ювеліром. Тревіс Гінгер планує реінвестувати виграш у вирощування ще більшого гарбуза наступного року.

Що ж, побажаємо йому удачі, а нам час оголосити завдання нового туру інтелектуальної вікторини.

«Гранатобуз із секретом» – 37 (2023)

Подивіться уважно на цю турнірну таблицю і...  виправте помилку. Точніше дві. 

 

 Якщо правильно розставите виправлені цифри (правильні) – в уяві у вас обов’язково виникне лексема, якою характеризують предмети, що ми сьогодні заховали. Поєднання цифр і слова – назва відомого твору, за яким ставлять вистави і знімають фільми. 

Ці предмети ви сьогодні не просто бачили...

Що знаходиться у гранатобузі?                                                                           

Відповідь треба надіслати до 26 жовтня (включно) тільки у вигляді повідомлення на телеграм-номер Грицька Гарбуза: 093 381 32 45, обов’язково вказати після слова-відповіді 
у дужках ще й своє ім’я, прізвище і регіон, який представляєте (наприклад: «Байрактар» (Валерій Залужний, Житомирщина)).                                                                                        

Більше про нашу інтелектуальну вікторину читайте на сайті volyn.com.ua і фейсбук-сторінці Грицька Гарбуза (за цим QR-кодом ви можете зайти на неї з будь-якої частини світу).

 

 Приємних вам пошуків без повітряних тривог!               

Грицько ГАРБУЗ.

Читайте також: «Російський актор-путініст Юрій Батурін відрікся від батьків з України».

Реклама Google

Telegram Channel