Курси НБУ $ 39.67 € 43.08
Українська відьма, яка передбачила загибель пригожина, – про смерть путіна

Якби пригожин читав січневий прогноз Марії Тихої, то у літак не сідав би...

Фотоколаж із сайту telegraf.com.ua.

Українська відьма, яка передбачила загибель пригожина, – про смерть путіна

Президент росії наслідує не лише у жорстокості Адольфа Гітлера, а й у методах досягнення цілей і магічному мисленні

Чорна відьма Марія Тиха стверджує, що кривавий кремлівський карлик постійно звертається до магічних ритуалів. А про те, що володимир путін дійсно вірить у магію, зокрема чисел, свідчать дати, які він обирає для обстрілу.          

«У Гітлера свого часу були свої маги, скажімо «Аненербе» (це організація, створена для вивчення традицій, історії та спадку германської раси. – Ред.). У путіна, який «косить» під Гітлера, є свої шамани і маги, і ритуали він теж проводить. Якщо подивитися, яку церкву він зробив – церква війни – це церква диявола. Але того, про якого у людей спотворене уявлення. У росіян все косо-криво. Смерть і диявол – вони інші, і як вищі сили – вони завжди за справедливість. І найвищим силам все одно, скільки ти грошей даєш і які приношення підносиш – вони дивляться на суть справи, на внутрішнє єство людини», – каже відьма.

«У пригожина карта Лиса падає – якась ситуація буде пов’язана з повітрям. Вважаю, що його приберуть військові, це буде в їх кодлі щось», – резюмувала за пів року до загибелі керівника «вагнерівців» екстрасенс.

Марія Тиха також додала, що наразі не бачить смерті російського диктатора найближчим часом. «Про путіна я думаю, що смерть його буде пов’язана з болячкою, зі старістю. Не думаю, що його приберуть. Ми цього чекали дуже довго, але вся надія на смерть і його старість. Це якась болячка. Я пов’язую це з його спиною, з його судинами. Буде ситуація, зв’язана зі здоров’ям, загострення. До того ж через якусь жінку – нервове перенапруження... А так він добре прикритий шаманами», – каже відьма.

А ось загибель керівника «вагнерівців» Євгена пригожина вона напророкувала на картах ТАРО за пів року до того, як це сталося. Прогноз вона дала в інтерв’ю телеканалу «Ми – Україна» ще 18 січня, а колись «права рука» путіна загинув у літаку 23 серпня.

«А от пригожина, думаю, приберуть. Така ж ситуація, яка була зі Стрємоусовим...» (Кирило Стрємоусов – український проросійський громадський діяч із Херсона, блогер, колаборант, загинув за 2 дні до звільнення Херсона – 9 листопада 2022 року – в дтп. – Ред.), – зауважила 18 січня відьма.

На запитання про те, приберуть пригожина в рамках «зміїного кубла» чи буде якийсь суд, вона відповіла, що це будуть «свої»: «Я не вірю в суд. Я вважаю, що суд – не гуманно в цьому разі стосовно українців. Вони стільки всього наробили, стількох вбили».

«У пригожина карта Лиса падає – якась ситуація буде пов’язана з повітрям. Вважаю, що його приберуть військові, це буде в їх кодлі щось», – резюмувала екстрасенс.

І як у воду дивилась! Адже як відомо, ввечері 23 серпня повідомили, що у Тверській області рф упав цивільний російський бізнес-джет Embraer Legacy 600, номер RA-02795. Згодом стало відомо, що на борту серед пасажирів значився Євген пригожин.

Хто така Марія Тиха?

Вона – учасниця шоу «Битва екстрасенсів: 21 сезон», є чорною відьмою-некромантом, працює з мертвою енергетикою та духами роду. Свій дар відчула в 21 рік, коли завагітніла донечкою. Була заміжня за чоловіком, який вживав наркотики, ображав її і бив.

Читайте також: Незряча лучанка зв’язала для наших воїнів 3 200 пар робочих рукавиць.

Реклама Google
 

Telegram Channel