Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
Ніхто не продає футболок із зображенням Нетаньягу…

А ви що скажете на такий одяг? Пишіть нам: 43016, вул. Ковельська, 2, м. Луцьк, Волинська обл., або [email protected].

Фото із сайту ukr.net.

Ніхто не продає футболок із зображенням Нетаньягу…

Жодних аналогій. Жодного ідеалізування. Просто спостерігаю, як воно відбувається в країні, яка воює

Пропагандисти-росіяни відкрито висміюють жінок-військовослужбовиць ЦАХАЛ, які були взяті в полон ХАМАС. Ізраїльська приватна охоронна фірма повідомила, щоб приготувались ті, хто це робить. І назвали навіть конкретне прізвище – пропагандистки скабєєвої.

Міністр оборони Ізраїлю повідомив, що солдати ні за що не будуть нести відповідальності, відмінені всі правила війни і військових судів не буде.

Кнесет заявив, що, поки оголошена війна, жодних законів, окрім тих, які стосуються бойових дій, не прийматимуть.

Ніяких підрядів на дороги.

Слабаки.

Чинна влада Ізраїлю й опозиція досягли домовленостей про формування спільного уряду і приступили до роботи.

Головний спікер країни – міністр оборони Йоав Ґалант (аналог нашого Генштабу). Його цитують. Йому довіряють. Його слухають.

На всіх телеканалах багато історій про героїзм і опір військових та цивільних людей. Там найменше прославлянь прем'єр-міністра і президента. Як не дивно, але вони теж не втекли.

Повідомляють кількість загиблих з боку армії оборони Ізраїлю. Після того, як сповіщають сім'ї, інформація оприлюднюється в медіа.

Більше того, про випадок, коли два підрозділи ізраїльтян через відсутність необхідної комунікації почали перестрілку між собою і бійці з обох боків отримали тяжкі поранення, було оприлюднено зразу ж.

У медіа, в месенджерах і соціальних мережах багато необхідної інформації для громадян країни.

По всьому світу ізраїльтяни виходять на акції підтримки своєї країни. В соцмережах їх не питають, чи з Америки, Британії чи Австралії їм видніше, і не радять позакривати роти. Якщо не вдома.

360 000 резервістів за 2 доби – ок, зрозуміло, що відпрацьована технологія, навіть якщо роблять уперше так масштабно. Волонтери є. Купують засоби гігієни і смаколики. На снаряди і на таємничі супутники гроші не збирають. Може, я пропустила, а ви десь бачили?

Ніхто не продає футболок із зображенням Нетаньягу. Більше того, немає картин із його фейсом і наборів для вишивання бісером.

Жодних аналогій. Жодного ідеалізування. Просто спостерігаю, як воно відбувається в країні, яка воює.

P.S. У ці дні мережу дуже схвилювала футболка із вишитим Володимиром Зеленським авторства Гаріка Корогородського і Лесі Патоки, на якій усі побачили алюзію на образ Ісуса Христа. Її одягнула двічі президентська кума і колега по «Кварталу 95» Олена Кравець. Кажуть, коштує цей балахон від 60 до 200 тисяч гривень... Інтернет-спільнота, звісно, відреагувала на подію фотожабами.  

Читайте також: ««Неук та рецидивіст»: Кондратюк наїхав на Козловського».

Реклама Google

Telegram Channel