Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Арестович заявив,  що йде в президенти

Найвідоміше українське «заспокійливе» уже планує замах на булаву?

Фотоколаж із сайту telegraf.com.ua.

Арестович заявив, що йде в президенти

Цей діяч, який раніше був радником Офісу Президента, тепер накинувся на своїх колишніх соратників – він стверджує, що Володимир Зеленський «нездатний правильно вести війну»

Олексій Арестович каже, що балотуватиметься і в парламент, і на президентських виборах. Він вважає, що самі вибори Україні «дуже потрібні», а Зеленський робить багато помилок та «нездатний правильно вести війну».

За словами ексрадника Банкової, ніхто не ризикує критикувати главу держави через страх. «Про це ніхто не говорить, бо це небезпечно. Знаєте, у нас в Україні є випадки, коли люди, які критикували владу, їдуть у Бахмут і там гинуть. Наразі не так просто конкурувати із Зеленським», – заявив скандальний блогер.

Раніше він був трохи обережнішим, наголошуючи, що ризикне балотуватися, якщо Володимир Зеленський не піде на вибори. Напевне, дах від слави і вседозволеності у пана Арестовича вже поїхав остаточно... А може, цей вкид інформації необхідний, щоб відвернути увагу людей від розмов про ситуацію на фронті.

Знаєте, у нас в Україні є випадки, коли люди, які критикували владу, їдуть у Бахмут і там гинуть.

До речі, Національна поліція почала досудове розслідування щодо ексрадника Офісу Президента Олексія Арестовича через його висловлювання про жінок. Про це 12 жовтня повідомила народна депутатка від «Голосу» Інна Совсун, яка раніше написала заяву на блогера.

Сталося це після того, як 25 вересня у Youtube-каналі опублікували вирізки з платного «семінару» Арестовича, присвяченого стосункам між чоловіками та жінками. На відео він говорить про бажання «задушити жінок», що нібито виникає у чоловіків.

«От скажіть, що хочеться зробити із цими істотами? Придушити. Причому душити не відпускаючи. Спочатку, звичайно, хочеться тра***ти, а коли набридне, звикли або наїлися, далі хочеться придушити нах**, щоб її ніколи не було. І після цього не розмикати пальців років зо три, поки гарантовано не задушиш. Із цим їхнім ниттям, з тривожністю, зі спробами контролювати, каструвати, нікуди не пускати», – сказав Арестович.

Трохи згодом він спробував виправдатись і заявив, що його слова вирвали з контексту. Мовляв, у нього просто виникла потреба «зобразити такого колективного грубого, поганого мужика, який не може перетравити жінку, не може з нею жити».

Більше писати не будемо, бо це все одно не змінить думки більшості: «Арестович – «хароший», а ось Порошенко – поганий!».

Читайте також: «Волинянка обурена, скільки українців за кордоном розмовляють... російською».

Реклама Google

Telegram Channel