Курси НБУ $ 39.81 € 43.26
Зубами «вирвав» власне життя...  у крокодила

Якби у нас не було зими, то могли б відгородитися від росіян глибоким ровом із такими рептиліями.

Фото із сайту ввс.com.

Зубами «вирвав» власне життя... у крокодила

Австралієць… відкусив у тварини шмат плоті і втік

Фермер Колін Деверо зупинився біля ставка, його увагу привернула риба у воді. Він зробив два кроки у воду, як раптом у праву ногу вчепився зубами крокодил. «Це був сильний захват, він струснув мене, як ляльку, і почав відповзати назад у воду, затягуючи мене», – пригадав чоловік.

Рептилія завдовжки 3,2 метра, здавалося б, виграла бій з Деверо, але чоловік не здався і врятував себе. Він спробував ударити крокодила по ребрах другою ногою, але порятунок прийшов у несподіваний спосіб: фермер під час сутички випадково зубами вирвав повіку рептилії.

Очевидно, це був неабиякий сюрприз для крокодила, бо тварина одразу після цього відпустила ногу, й чоловік зумів відскочити та доскакати на одній кінцівці до стоянки з машиною. Там він перев’язав ногу шнурками та рушником. У такому стані брат Коліна довіз його до лікарні за 130 кілометрів, де фермер досі лікується. Медики врятували ногу чоловікові – він зможе ходити.

До речі, у цьому регіоні Австралії крокодили охороняються законом. Вважається, що вони мають величезний науковий і людський інтерес, а також є цінним туристичним об'єктом.

Тим часом

Цьогоріч у США, в штаті Флорида, спіймали алігатора вагою 420 кілограмів. Він посів місце другого найважчого алігатора в історії штату. Вважається, що цій рептилії довжиною понад 4 метри близько 90 років.

Марта САЛО.

Читайте також: Днями Землю накриє магнітна буря.

Реклама Google

Telegram Channel