Курси НБУ $ 39.81 € 43.26
«Війна в Україні  триватиме дуже довго»

«Ми підтримуватимемо Україну стільки, скільки буде потрібно».

Фото із сайту dw.com.

«Війна в Україні триватиме дуже довго»

Канцлер ФРН Олаф Шольц (на фото) каже, що не бачить ознак того, що росія готова відмовитися від своїх загарбницьких цілей

«Нам слід бути готовими до того, що ця війна може тривати дуже довго», – цитує пана Шольца «Німецька хвиля» (dw.com). Втім, він додав, що бойові дії вже тривають набагато довше, ніж розраховував російський диктатор володимир путін.

«На жаль, ми не бачимо жодних ознак того, що росія припинить свою вбивчу загарбницьку війну та виведе війська в осяжному майбутньому. Але це мета нашої підтримки. Тому ми залишатимемося відданими й надалі, дотримаємося свого слова й продовжуватимемо підтримувати Україну – стільки, скільки буде потрібно. Ми не залишили жодних сумнівів щодо цього», – сказав глава німецького уряду. 

Як відомо, до кінця вересня Бундесвер підготував 7 тисяч українських військових і є другим після США «донором» збройної допомоги для нашої країни. До речі, очільник Офісу Президента України Андрій Єрмак вважає, що війна вже пройшла позначку в 70% до свого завершення.
Тим часом багато експертів уже не раз говорили, що війна в нашій країні не завершиться після того, як не стане володимира путіна, бо у росії при владі «колективний путін».

Микола ДЕНИСЮК.

Читайте також: ««Тиск уже не визначався»: львівські лікарі врятували бійця з розривом сонної артерії».

Реклама Google

 

Telegram Channel