Курси НБУ $ 39.81 € 43.26
путін помилував убивцю студентки, щоб послати на фронт

Кривавий тиран звільнив із-за ґрат нелюда, який заподіяв своїй жертві 111 травм, перед смертю її зґвалтував, а потім задушив шнуром від праски.

Фотоколаж із сайту 24tv.ua.

путін помилував убивцю студентки, щоб послати на фронт

Його вже бачили в камуфляжі і зі зброєю

Жителя російського міста Кемерово Владислава Канюса (на фото), який у 2020 році вбив студентку Віру Пехтелєву і якого засудили до 17 років позбавлення волі, у 2023-му помилував президент країни-агресорки росії владімір путін. 

Нещодавно російська правозахисниця Олена Попова опублікувала офіційну відповідь прокуратури на запит Євгена Пехтелєва, батька вбитої студентки. У ній ідеться, що Канюса, вирок якому зачитали в липні 2022-го, було помилувано 27 квітня 2023 року і звільнено наступного дня. «Відомостей про його місцеперебування зараз» тюремна система країни-агресора нібито не має. Попова зазначила, що «у червні мамі Віри Оксані спільні знайомі скинули фотографії, на яких засуджений до 17 років позбавлення волі Канюс позує в камуфляжі, зі зброєю в руках».

«путін просто взяв і помилував убивцю. Канюс кілька годин убивав Віру. Юридичною мовою – з особливою жорстокістю, людською – із хворим садизмом. На її тілі – 111 травм, перед смертю він зґвалтував Віру, а потім задушив шнуром від праски. Ухвалений улітку закон дозволяє їм звільняти в період мобілізації або воєнного стану засуджених навіть за такі злочини. Але погашення судимості можливе у зв’язку зі здобуттям держнагороди або у зв’язку зі звільненням зі служби після досягнення граничного віку перебування на ній. Канюс, як ми знаємо, уже цілком собі вдома, їздить на шашлики із друзями», – написала вона.

Попова закликала росіян «не мовчати», «кричати якомога голосніше». Зрозуміло, що це безглузді заклики: росіяни у більшості своїй не просто не засуджують убивць, а й підтримують їх, радіючи смертям українців.

До речі, сусіди чули крики дівчини, коли садист убивав її, і кілька разів телефонували в поліцію, однак поліцейські не приїхали…

Ліна ВОГОНЬ.

Читайте також: Володимир Зеленський видав велику таємницю російських спецслужб.

Реклама Google

Telegram Channel