Курси НБУ $ 39.55 € 42.43
Таких не на обмін, а на... розстріл би

У ході обшуків у фігуранта було вилучено російську символіку.

Фото із сайту ssu.gov.ua.

Таких не на обмін, а на... розстріл би

У Києві затримали агента ФСБ, який у 2022 році скерував ворожий ракетний удар на один із корпусів Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Ним виявився 40-річний мешканець столиці

Слідство встановило, що саме за його координатами росіяни 31 грудня завдали ракетного удару по одному із корпусів університету. Також зловмисник проводив розвідку місць розташування особового складу та техніки ЗСУ в Києві та Житомирській області.

Виявивши свою відданість окупантам, чоловік наприкінці минулого року оформив статус «волонтера» та виїхав до росії через треті країни. Під час перетину кордону з рф він звернувся до ФСБ із пропозицією співпрацювати.

Для підтвердження своїх намірів передав окупантам координати, де, за його словами, розташувався один із підрозділів ЗСУ.

Через декілька днів росіяни здійснили повітряну атаку за цією «локацією». Чоловіка доставили до москви, де його підготували до роботи в Україні.

Йому обіцяли російське громадянство та «евакуацію» в разі потреби.

Зловмисника зараз тримають під вартою. Йому повідомили про підозру за ч. 2 ст. 111 Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує довічне ув’язнення за державну зраду в умовах воєнного стану.

А краще був би розстріл, але, швидше всього, – обміняють...

Ліна ВОГОНЬ.

Читайте також: Дружину головного розвідника України отруїла жінка з політики?.

Реклама Google

Telegram Channel