Курси НБУ $ 39.55 € 42.43
Дружину головного розвідника України отруїла жінка з політики?

В організмі Маріанни лікарі виявили ртуть і миш’як.

Фотоколаж із сайту tsn.ua.

Дружину головного розвідника України отруїла жінка з політики?

Попри численні спроби, росіяни не можуть дістатись до керівника Головного управління розвідки Міноборони України Кирила Буданова, однак їм вдалося завдати шкоди його дружині Маріанні (обоє на фото)

Цими днями Україну сколихнула новина про те, що її отруїли важкими металами через їжу. Зокрема, як повідомив колишній очільник ГУР МО України Валерій Кондратюк, в організмі Маріанни лікарі виявили ртуть і миш’як. Після тривалого поганого самопочуття її госпіталізували.

Отруєння підтвердили ще у кількох високопоставлених співробітників ГУР – «керівників окремих напрямків, які відповідальні саме за операції по росії». «Оскільки дружина Буданова невеличка, з маленькою вагою, проявилося у неї швидше. А так отруєння підтвердилося ще у кількох співробітників: «вони просто велетенські трохи, нічого за собою не помічали, зараз теж лікуються», – повідомили джерела «Української правди».

Раніше керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов казав, що після повномасштабного вторгнення його дружина Маріанна проживає разом із ним у його робочому кабінеті. «Моє щастя завжди зі мною, тому що моя дружина живе зі мною в кабінеті. 24 на 7. Раніше я йшов на роботу і повертався, а зараз...», – говорив він. Проте Буданов уточнив, що його дружина не працює в ГУР. 

Зазначимо, що Маріанна за фахом – психолог. Відомо також, що вона балотувалася в депутати Київради та певний час була радницею Віталія Кличка.

Таролог Людмила Хомутовська каже, що Маріанну Буданову отруїла жінка.

Маріанна – друга дружина Кирила Буданова, цього року вони відзначили 10-ліття шлюбу.

Політтехнолог Сергій Гайдай нагадав, що від часів СРСР радянські спецслужби розробляли 
отруйні речовини, якими травили, зокрема за кордоном, ворогів радянського, а потім і російського режимів. «І ми всі з вами це бачили, яка кількість ворогів радянської влади, а потім вже і росії, була отруєна, і за кордоном теж.

Це відомі справи останніх часів – і Скрипалів, отруєних у Британії, і є версія про отруєння Віктора Ющенка (третього Президента України. – Ред.) під час виборчої кампанії, і їхніх опозиціонерів», – наголосив Гайдай.

До речі

Таролог Людмила Хомутовська каже, що Маріанну Буданову отруїла жінка. Нібито ця персона вже давно в українській політиці, і її обличчя всім відоме. Деякі інші екстрасенси теж стверджують, що до злочину причетна жінка, яка, втім, уже встигла втекти за межі України. В ГУР про можливих підозрюваних наразі мовчать.

Василь КІТ.

Читайте також: Школярка та її хлопець закатували бабусю: жінка обожнювала онучку-вбивцю.

Реклама Google

Telegram Channel