Курси НБУ $ 39.55 € 42.43
Оля Полякова відкрила  в собі дар… провидиці

«Виконуючи українські народні пісні, відчула магічний зв’язок зі своєю землею».

Фото із сайту prom.ua.

Оля Полякова відкрила в собі дар… провидиці

Вона сказала, коли закінчиться війна

Українська співачка Оля Полякова в інтерв’ю Славі Дьоміну запевнила, що віднедавна в ній прокинувся «магічний дар». Коли журналіст запитав артистку, коли може закінчитися війна в Україні, вона несподівано заявила, що, виконуючи українські народні пісні, відчула магічний зв’язок зі своєю землею і як наслідок – відкрила в собі дар передбачення.

«Останнім часом зі мною трапляються дуже магічні речі. Я можу передбачати майбутнє. Правда. З приводу війни я хочу сказати, що путін помер. Це я точно знаю, відчуваю такі речі. І війна теж закінчиться. Це буде навесні. Цієї весни, 2024 року», – ошелешила знаменитість.

путін помер. І війна теж закінчиться. Цієї весни, 2024 року.

До того ж артистка навела аргументи на користь того, що її пророцтва здійснюються. Так, Полякова пригадала нещодавній футбольний матч, коли український «Шахтар» переміг «Барселону» у матчі Ліги чемпіонів. За словами

Олі, вона ще на початку гри знала її результат. «Ось «Шахтарю» я напророкувала на другій секунді матчу, що буде 1:0, і вони виграють. Люди, які зі мною дивилися матч, сказали, якщо це здійсниться, то ми виконаємо будь-яке твоє бажання. І додали, що я відьма», – усміхається Оля.

Що ж, це легко перевірити – відьма вона чи ні. Треба дочекатися весни.

Марта САЛО.

Реклама Google

Telegram Channel