Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Гороскоп на 11 – 17 грудня

Фото із сайту ukr.net.

Гороскоп на 11 – 17 грудня

Що віщують зорі

Овен  (21 березня — ​20 квітня, стихія — ​вогонь)

 

Познайомитеся з дуже цікавими людьми, можливо, отримаєте довгоочікуване підвищення на роботі. Намагайтеся бути м’якшими у спілкуванні з дітьми. Вони переживають непростий період, їм потрібна ваша участь, а не критика. Сприятливий день – середа, несприятливий – понеділок.


Телець  (21 квітня — ​20 травня, стихія — ​земля)

 

Завжди теплі стосунки з колегами у найближчі два дні можуть зіпсуватися. Перший крок до примирення повинні зробити ви. Будьте обережні у фінансових операціях. Перед важливою покупкою – поставте у церкві свічку. Сприятливий день – четвер, несприятливий – середа.


Близнюки  (21 травня — ​21 червня, стихія — ​повітря)

 

Початок тижня може ознаменуватися приємною зустріччю з друзями, з якими ви давно не бачилися. Але... серед них може бути людина, яка прийшла зробити вам порчу. Ніяких подарунків до 14 грудня не приймайте. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – субота.


Рак (22 червня — ​22 липня, стихія — ​вода)

 

Вам доведеться швидко приймати рішення. Часу на роздуми не буде. Прислухайтеся до свого серця. Вільним Ракам бажано терміново оновити гардероб – десь поблизу ходить ваша доля. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – понеділок.


Лев  (23 липня — ​23 серпня, стихія — ​вогонь)

 

Поринете у своє особисте життя. Не будете помічати нічого навколо, забудете про друзів, відсунете на другий план робочі завдання. Гарний настрій спонукає вас на нові ідеї. Можливо, ви нарешті дозрієте до того, щоб зробити хобі справою всього життя. Сприятливий день – четвер, несприятливий  – понеділок.


Діва  (24 серпня — ​23 вересня, стихія — ​земля)

 

Якщо раніше керівництво у вас не вірило, то зараз у боса є шанс змінити свою думку. Ви будете на висоті! Навіть самі здивуєтеся зі своєї працездатності і розуму! Зате друзі вас можуть критикувати. Не треба злитися на них, пропустіть усе повз вуха. Сприятливий день – субота, несприятливий – середа.


Терези  (24 вересня — ​23 жовтня, стихія — ​повітря)

 

Пристрасті в особистому житті і на роботі стихнуть, а ви зможете гарно відпочити. На вівторок і четвер призначайте важливі зустрічі, співбесіди, наради. Є шанс, що у вас усе вийде, навіть можлива особиста інтрижка. Сприятливий день – субота, несприятливий – п’ятниця.


Скорпіон  (24 жовтня — ​22 листопада, стихія — ​вода)

 

У вашому житті все буде настільки добре, що ви захочете розповісти про це всьому світу. Однак не поспішайте ділитися подробицями з усіма. Цей тиждень бажано провести тільки з близькими людьми. Сприятливий день – неділя, несприятливий – середа.


Стрілець (23 листопада — ​21 грудня, стихія — ​вогонь)

 

Протягом найближчих двох днів вам слід бути напоготові, адже у будь-який момент можете потрапити у незручну ситуацію. Особливо небезпечним виявиться 15 грудня. Не дозволяйте, щоб у цей час вам наливала чарку жінка. Сприятливий день – середа, несприятливий – понеділок.


Козеріг  (22 грудня — ​20 січня, стихія — ​земля)

 

У вас буде спокуса сісти на дієту. Не робіть цього! Зайву вагу скинути буде складно. І можете нашкодити здоров’ю. І також варто сходити в церкву і щиро помолитися. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.


Водолій (21 січня — ​20 лютого, стихія — ​повітря)

 

За появи будь-яких симптомів із недомаганням звертайтеся до лікаря. У вашому оточенні можуть з’явитися люди, які шукають вигоду і ставляться до вас не зовсім щиро. Намагайтеся уважно придивлятися до всіх нових знайомих. Сприятливий день – четвер, несприятливий – середа.


Риби  (21 лютого — ​20 березня, стихія — ​вода)

 

Одружених Риб доля спробує випробувати на міцність. У стосунках із коханою людиною може настати криза. Важлива дата – 13 грудня. Також цього дня треба мати на собі щось жовте з одягу – це ваш захист від років. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – субота.

Читайте також: Прогноз погоди на Волині на 11 грудня.

Реклама Google

Telegram Channel