Курси НБУ $ 39.55 € 42.43
«Я не хочу, щоб він ставав президентом на наступний термін...»

«Тепер ми з її батьком у шоці від того, що робити з розумінням, що твоя маленька дівчинка більше не маленька дівчинка».

Фото із сайту tsn.ua.

«Я не хочу, щоб він ставав президентом на наступний термін...»

Олена Зеленська проти висунення її чоловіка на нових виборах глави держави. Також перша леді повідомила в інтерв’ю виданню «Економіст», що переконана в Перемозі України

Після цього вона хоче зі своєю сім’єю відпочити. «Ми будемо жити разом із моїм чоловіком і дітьми весь час (після перемоги України. – Ред.). Ми влаштуємо собі відпустку і поїдемо куди-небудь. Куди завгодно, але разом. Тільки вчотирьох», – розповіла пані Зеленська про свої плани.

Перша леді додала, що після цього вона та її сім’я думатимуть, що робитимуть далі. «Тому що я не хочу, щоб він ставав президентом на наступний термін або на два наступні терміни, це неможливо. Напевно, нам потрібно буде придумати щось нове», – сказала вона. Як відомо, у жовтні Володимир Зеленський в інтерв’ю румунським ЗМІ розповів, що готовий балотуватися на президентських виборах, якщо вони проводитимуться під час війни, але якщо вони будуть після війни, то відмовиться.

Нещодавно перша леді України Олена Зеленська увійшла до списку 25 найвпливовіших жінок світу за версією газети Financial Times.

Також в інтерв’ю The Economist дружина президента зізналася, що у їхньої 19-річної доньки з’явився бойфренд. «Вона зустріла свого хлопця. Перше кохання. А тепер ми з її батьком у шоці від того, що робити з розумінням, що твоя маленька дівчинка більше не маленька дівчинка. Тож життя триває», – прокоментувала пані Зеленська.

Своєю чергою, ведуча зазначила, що, певно, першій леді приємно спостерігати за щасливою донькою, на що Олена Зеленська з усмішкою відповіла: «Але стресово».

Зазначимо, що у Володимира та Олени Зеленських двоє дітей – 19-річна донька Олександра та 10-літній син Кирило.

До речі, нещодавно перша леді України Олена Зеленська увійшла до списку 25 найвпливовіших жінок світу за версією газети Financial Times.

 
Telegram Channel