Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
«Через Миколайовича полетіли голови»: на Рівненщині звільнено  усіх керівників лісгоспів

Цікаво, чи знайде Віталій Сухович 192 мільйони гривень застави?

Фотоколаж із сайту radiotrek.rv.ua.

«Через Миколайовича полетіли голови»: на Рівненщині звільнено усіх керівників лісгоспів

«Як і обіцяв минулого тижня, у лісовій галузі почались кадрові чистки», – написав у Telegram гендиректор державного підприємства «Ліси України» Юрій Болоховець

Пан Болоховець зазначив, що 28 листопада було прийнято рішення про звільнення всіх директорів рівненських філій лісгоспів.

«Проблеми у регіоні хронічні, а зв’язки надто глибокі, тому маємо повністю оновити кадровий склад місцевого керівництва. Позиція ДП принципова, покладаємо велику надію, що правоохоронці та судді доведуть до кінця розпочату нами роботу, справи завершаться реальними вироками, а не потихеньку прикриються, як це іноді буває», – додав він.

«Проблеми у регіоні хронічні, а зв’язки надто глибокі, тому маємо повністю оновити кадровий склад місцевого керівництва».

Нові керівники лісових господарств будуть визначені на відкритому кадровому конкурсі. Оголошення з’явиться на сайті ДП «Ліси України».

Минулого тижня ми повідомляли, що працівники ДБР виявили у депутата Рівненської обласної ради Віталія Миколайовича Суховича, який є також заступником голови Поліського лісового офісу ДСГП «Ліси України» (до лютого 2023 року обіймав посаду начальника Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства), величезні незадекларовані статки. Під час обшуку було вилучено тільки готівкою понад 4 млн доларів США. Також правоохоронці знайшли три елітні автомобілі Audi Q8, Mercedes-Benz GLE 350E, BMW X5, коштовності та дорогі годинники, зокрема елітної марки Рatek philippe. Виявлено золоті монети, злитки золота, 2 пістолети, автомат Калашникова з 16 магазинами до нього із патронами. Крім того, депутат володів чотирма земельними ділянками у Рівному, на яких здійснював будівництво котеджів. Ділянки зареєстровані на номінальних осіб, підконтрольних «обранцю». Фігуранта заарештовано, але він має право вийти на волю, внісши за рішенням суду заставу в 192 млн гривень. 

Читайте також: Країні гостро потрібні дорослі… політики.

Реклама Google
 

Telegram Channel