Курси НБУ $ 39.55 € 42.43
Лікар Комаровський пропонує...  віддати окуповані території путіну

Бо він яскравий приклад «рускоязичного ватника».

Фото із сайту rbc.ua.

Лікар Комаровський пропонує...  віддати окуповані території путіну

Така думка неабияк розлютила українців

Лікар і телеведучий Євген Комаровський в інтерв’ю Олександру Шелесту заявив, що допускає відмову України від частини своїх територій в обмін на життя людей.

«Давайте спочатку визначимо пріоритети. Що головне в Україні: українці чи квадратні метри? Давайте з’ясуємо. Для того, щоб план лікування скласти, треба зрозуміти, яка в нас мета – рятування життя чи рятування кінцівки», – зазначив лікар.

Комаровський заявив, що не засуджує жодного рішення, а також додав, що люди, котрі захотіли очолити нашу державу, зобов’язалися приймати страшні рішення, але їх треба озвучити.

«Ми зберігаємо життя чи ми зберігаємо кінцівку. Яка в нас мета зараз? Я хочу знати. Для мене важливіше життя, нехай ціною втрати кінцівки. Або ми ризикнемо, збережемо кінцівку, але потім втратимо життя», – заявив Євген Комаровський. 

Українці обурились на такі висловлювання та виказали в коментарях усе, що про нього думають. Найкультурніші зі слів, якими обзивали Комаровського, – це «сволота», «вата», «хворе на голову», «лайно зелене», «він же з когорти тих, кому «какая разніца»...

Лія ЛІС.

Читайте також: Жителька обласного центру Волині встигла викликати швидку і знепритомніла від отруєння чадним газом​.

Реклама Google

Telegram Channel