Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
«красна площа буде залита кров’ю»

Лелі Какулія передбачала напад рф на Україну ще у 1992 році.

Фотоколаж із сайту segodnya.ua.

«красна площа буде залита кров’ю»

Грузинська провидиця розповіла про падіння путіна і закінчення війни

Всупереч перевазі у людях та зброї, росія ніколи не зможе завоювати Україну. Водночас на саму рф чекає удар від провідних країн світу й загибель держави. Такий прогноз дала відома грузинська провидиця Лелі Какулія (на фото).

Як відомо, вона передбачала напад рф на Україну ще у 1992 році. У 2016-му попереджала про нову активну фазу війни.

На її переконання, через дії росії український народ лише об’єднається та повстане проти неї. А в майбутньому влада України підпише усі необхідні домовленості із цивілізованим світом, і країна стане членом Європейського Союзу.

Всупереч перевазі у людях та зброї, росія ніколи не зможе завоювати Україну.

За твердженням провидиці, Україна стане могутньою та великою державою без росіян. Вона також передбачила, що рф втратить Кавказ. За пророцтвом Лелі Какулії, російський диктатор володимир путін буде вбитий. «Після битви мусульман у москві все буде зруйновано. Ми побачимо час, коли вся красна площа буде залита кров’ю. москва завжди була центром чорної магії на Землі», – зазначила вона.

За словами провидиці, Україна виграє війну з росією, збереже свої території і поверне Крим. «Україну я бачу як самостійну, незалежну державу, в якої росія лише сусід, – резюмувала провидиця. – Україну ніхто не зупинить».

Лія ЛІС.

Реклама Google

Telegram Channel