Курси НБУ $ 39.55 € 42.43
Залужний влаштував сюрприз маленькій волонтерці

«Тетянко, ти молодець, і дуже чудово, що ми з тобою прославляємо своє рідне місто і країну».

Фотоколаж із сайту tsn.ua.

Залужний влаштував сюрприз маленькій волонтерці

Дівчинка зібрала понад 140 тисяч грн для ЗСУ

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний привітав свою землячку, 11-річну волонтерку зі Звягеля Житомирської області Тетяну Портянко з Днем Святого Миколая (обоє на фото).

Це відбулось у прямому ефірі «Сніданку з 1+1».

«Тетянко, вітаю. Мені надзвичайно приємно брати участь у цьому дійстві і передати тобі вітання від Святого Миколая. Мені дуже приємно, що ти моя землячка. Ти молодець, і дуже чудово, що ми з тобою прославляємо своє рідне місто і країну. Вітаю тебе зі святом. Бережи себе», – сказав він.

Дівчинці передали шахи з автографом Головнокомандувача ЗСУ, кепку з написом «Під захистом Валерія Залужного», прапор України з автографом Головкома та його ексклюзивний комплект шахів і шашок.

У своєму юному віці дівчинка вже встигла стати відомою в Україні волонтеркою. Вона має розряд із шашок та шахів. Віртуозною грою Тетяна зібрала чимало коштів для українських захисників. Дівчинка нині живе в Києві, а у

Звягелі в неї бабуся – журналістка Лариса Герус, до якої онука приїжджала у гості й тут грала в шашки, аби зібрати гроші для ЗСУ. Зібрана сума перевалила 
за 100 тисяч!

Василина СМЕТАНА.

Реклама Google

Telegram Channel