Курси НБУ $ 39.36 € 42.40
Українець задушив жінку під час сексу 

Буває й таке...

Фото із сайту ukr.net.

Українець задушив жінку під час сексу 

На Хмельниччині чоловіка визнали винним у вбивстві з необережності та призначили 5 років тюрми

Як ідеться у вироку Старокостянтинівського райсуду, цей випадок стався в підвалі однієї з багатоповерхівок у Старокостянтинові. 31-річний чоловік, який тієї ночі розпивав алкоголь у компанії знайомих, під ранок залишився наодинці із 41-літньою жінкою. Вони зайнялися сексом. 

Під час статевого акту чоловік схопив її за шию і тримав так не менше хвилини. Він спричинив їй перелом під’язикової кістки, внаслідок якого жінка задихнулась і померла.

Обвинувачений у суді розповів, що тримав жінку недовго і що не міг спричинити їй таких сильних ушкоджень. Після того, як вона захрипіла, він припинив статевий акт і... заснув. Коли ж прокинувся, вийшов на вулицю, взяв таксі та поїхав додому.

Тіло загиблої виявили у підвалі через тиждень після інциденту. Поліція оперативно знайшла і затримала 31-річного підозрюваного.

Йому оголосили про підозру за статтею «умисне вбивство». Але суд перекваліфікував справу на ч. 1 ст. 119 ККУ (вбивство з необережності), оскільки в суді слідчі не змогли довести, що чоловік мав умисел заподіяти смерть.

Його визнали винним у вбивстві з необережності та призначили 5 років ув’язнення – це максимальне покарання за цією статтею. Окрім цього, він повинен сплатити 300 тисяч грн моральної компенсації матері загиблої та ще 69 тисяч грн державі за проведені експертизи.

Ліна ВОГОНЬ.

Читайте також: На Волині судили чоловіка, який відмовився від повістки через загибель племінника​.

Реклама Google

Telegram Channel