Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Ожиріння та артроз: стали відомі офіційні діагнози лукашенка

«Я ще покажу цим «Белым халатам» білі халати! Хай про здоров’я путіна пишуть!».

Фото із сайту pngimg.com.

Ожиріння та артроз: стали відомі офіційні діагнози лукашенка

Здоров’я самопроголошеного очільника білорусі знову стало популярною темою для обговорення

Цього разу через його появу перед камерою з помітним тремором голови. Відтак з’явились коментарі та медичні висновки з цього питання. Редакція телеграм-каналу «Белые халаты» зібрала всю наявну інформацію про здоров’я диктатора. «Наглядають та лікують Олександра Лукашенка в державній установі «Республіканський клінічний медичний центр». Жодних електронних записів історії хвороби не ведуть, усі висновки видають в єдиному екземплярі, і в базі лікарні їх не зберігають. Перед візитом у лікарні працює особиста служба безпеки, яка перевіряє все, починаючи від персоналу. Журналістам відомо про щонайменше два випадки, коли до медпрацівників застосовували фізичну силу (били)».

Щодо діагнозів, то за даними телеграм-каналу, у лукашенка порушення жирового обміну III ступеня (ожиріння), цукровий діабет, ампутація пальця стопи у зв’язку з ускладненнями. 

«Дієти пацієнт не дотримується, хоча алкоголь не вживає зовсім. Сечокам’яна хвороба. У 2018 році був епізод ниркової коліки, коли лукашенка доправили в лікарню вночі, екстрено і ендоскопічно встановили стент у сечовід.

Операція пройшла з ускладненнями. Артроз лівого колінного суглоба, двічі оперований – артроскопія (на початку 2000-х і близько 2010 року)», – анонімно уточнюють у телеграм-каналі.

Ліна ВОГОНЬ.

Реклама Google

Telegram Channel