Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Пара об’єдналася  після 77 років розлуки

«Ми повернулися ніби в минулі роки».

Фото із сайту washingtonpost.com.

Пара об’єдналася після 77 років розлуки

Неймовірно, але 90-літній Білл Гассінгер і 92-річна Джоан Блаккан (на фото) зі США знову разом

Білл супроводжував Джоан на випускний вечір.
Білл супроводжував Джоан на випускний вечір.

 Вони кажуть, що зараз їхні почуття сильніші, ніж у молодості. Про пару написала газета 

«Вашингтон пост».

Історія кохання Гассінгера і Джоан Блаккан почалася в 1947-му, коли обоє були учнями середньої школи у штаті Мічиган. Дівчина була ученицею старших класів і старшою за Гассінгера на 2 роки. Одного ранку вони зустрілися в шкільному автобусі і відтоді стали нерозлучними.

Білл супроводжував Джоан на випускний вечір і подарував їй срібний браслет із дорогоцінним камінням. Коли наступного року дівчина вступила до коледжу, закохані почали бачитися лише на вихідних, а з часом, за словами Блаккан, «трохи віддалилися одне від одного».

Цей браслет жінка  зберегла з юності.
Цей браслет жінка зберегла з юності.

 Після їхнього остаточного розлучення Гассінгер одружився з іншою жінкою, з якою зустрічався в середній школі, а Блаккан вийшла заміж за чоловіка, з яким почала зустрічатися в коледжі. У кожного з них народилися по троє дітей.

Через кілька місяців після одруження 19-літнього Гассінгера призвали в армію США. Потім він 32 роки пропрацював в поліції штату Мічиган. Його дружина померла у 2021-му.

Тим часом Джоан працювала офіс-менеджеркою. Її чоловік помер від серцевого нападу в 1989-му.

«Я думаю, що наші почуття зараз сильніші, ніж тоді», – каже жінка.

У 2022 році Блаккан доручили спланувати зустріч однокласників. Її дочка Лінда допомагала їй знайти контактну інформацію колишніх однокласників в інтернеті. Вони також розшукали Гассінгера і дізналися, що його дружина померла рік тому, а він живе у місті за 128 кілометрів від Блаккан.

Жінка вирішила ризикнути і написати до свого колишнього коханого, якого вона не бачила з тих пір, як вони розлучилися. Вона повідомила Гассінгеру, що було б непогано «відновити зв’язок». Чоловік одразу перетелефонував їй і сказав, що коли буде в її місті, вони зустрінуться. Вже невдовзі після цього зустріч відбулася: вони пішли на обід у місцевий ресторан, і «все було, як у старі часи».

За лічені години їхня підліткова закоханість повернулася, кажуть чоловік та жінка. «Я дуже кохала його в старших класах. Почуття повернулися дуже швидко», – сказала Блаккан, яка знову почала носити його браслет.

Спочатку вони зустрічалися щотижня, а невдовзі почали проводити багато часу вдома одне в одного. Вони читають, грають у карти, складають пазли та розгадують кросворди. Також вони разом ходять на прогулянки. «Я думаю, що наші почуття зараз сильніші, ніж тоді», – каже жінка.

Їхні родини у захваті від стосунків дідуся і бабусі. У Гассінгера п’ятеро онуків і один правнук, а у Блаккан четверо онуків і двоє правнуків.

Закохані ще не впевнені, чи одружаться. Поки що вони задоволені тим, як йдуть справи. «Єдине, що можна сказати напевно, це те, що ми будемо разом», – каже Гассінгер.

Читайте також: «Що ж то таке: вчителька, а зустрічається з таким молодим хлопцем?»: історія кохання з Волині.

Реклама Google

Telegram Channel