Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Кохана вища на 15 см – ну і що?»

Джеймс каже, що йому байдуже до зросту Ліззі та що вона перша жінка, вища за нього.

Фото – mediadrumimages/LizzyGroombridge.

«Кохана вища на 15 см – ну і що?»

29-річній Ліззі Грумбрідж доводилося стикатися з невпевненими в собі хлопцями, які забороняли їй носити високі підбори. Однак нарешті вона знайшла коханого чоловіка, який... значно нижчий за неї

Хлопці не почувалися комфортно поруч із Ліззі.
Хлопці не почувалися комфортно поруч із Ліззі.

Британка зі зростом 6 футів 3 дюйми (190,5 сантиметра) розповіла Daily Star, що нарешті зустріла чоловіка, який достатньо впевнений у собі, щоб не перейматися її зростом. 

Красуня знайшла своє кохання в Tinder (мобільний додаток, платформа для знайомства з людьми, що перебувають поблизу. – Ред.). Її обранцем став 30-річний Джеймс 

Гітченс, генеральний директор електротехнічної компанії, який має зріст 5 футів 8 дюймів (176 сантиметрів). Видання зазначає, що йому байдуже до зросту Ліззі, і він каже, що вона – перша жінка, вища за нього, з якою він коли-небудь зустрічався.

Дівчина завжди почувалася невпевнено під час побачень через неправильне судження про високих жінок і стереотип, що чоловік має бути вищим. Блондинка стверджує, що в неї було обмежене коло людей, із якими вона могла спілкуватися. Ліззі зрозуміла, що чоловіки, нижчі за неї зростом, не хочуть виходити за межі того, що суспільство вважає «нормальним», і зустрічатися з дівчатами, вищими за них. Однак насправді їй подобаються невисокі хлопці, і вона хотіла, щоб її любили такою, яка вона є.

Жінка не може без пригод купити навіть одяг,  тому мріє запустити власну лінію одягу.
Жінка не може без пригод купити навіть одяг, тому мріє запустити власну лінію одягу.

 «За свій зріст я маю дякувати генетиці – мої прабабуся та прадідусь були високими. У минулому знайомства не завжди були легкими, багато років я почувалася невпевнено та нібито не вписувалася в суспільство. Мені було важко зустріти справжніх людей, особливо з огляду на те, що чоловіки мають бути вищими. Це обмежувало мене, оскільки багато чоловіків не виходять зі своєї зони комфорту або з того, що, на їхню думку, суспільство вважає нормальним», – каже Ліззі.

У дитинстві з дівчини часто знущалися та глузували. Ровесники обзивали її «довготелесою», «бобовим стовпом» і «зеленим гігантом».

За словами дівчини, у неї були стосунки, у яких її партнер не почувався комфортно поруч із нею, особливо на публіці. «Наприклад, я не могла носити підбори. А так хотіла, щоб до мене ставилися так само, як і до будь-якої іншої людини, незалежно від мого зросту. Я – це я, я варта поваги, і в мені набагато більше глибини, ніж різниця у зрості», – сказала вона.

Однак труднощі з хлопцями були не єдиною проблемою Ліззі. Жінка не може без пригод купити навіть одяг. «Колготки й інші речі – велика проблема для високих жінок. Зараз я працюю над створенням власної лінії колготок і одягу. Люди часто дивляться на мої ноги з недовірою», – розповідає вона.

У дитинстві з дівчини часто знущалися та глузували. Ровесники обзивали її «довготелесою», «бобовим стовпом» і «зеленим гігантом».

Зараз Ліззі та її партнер Джеймс кажуть, що вони дуже щасливі разом, але визнають, що іноді їхні стосунки викликають осуд. Однак вони вважають за краще не звертати уваги на негатив і зосередитися на своїх почуттях.

«Мій партнер раніше не зустрічався з жінками високого зросту, я в нього перша. Він відкрито говорить про те, що багато дівчат ходять тільки з хлопцями, вищими за них. У нас дуже схожі погляди, і я подобаюся йому такою, яка я є. Іноді на нас як на пару реагують зневажливо, але здебільшого це просто зарозумілість і очікування, що я кину свого обранця заради найвищого хлопця в кімнаті. Ні, дякую», – додала британка.

Костянтин ПОНОМАРЬОВ, focus.ua.

Реклама Google

Telegram Channel