Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«У політиці у всіх є коханки»

15 січня 2024 року подружжя Арістових офіційно розлучилося після 13 років у шлюбі.

Фото із сайту glavcom.ua.

«У політиці у всіх є коханки»

Ексдружина впливового «слуги народу» зізналася, що стало причиною їхнього розриву

Вилікувався від коронавірусу і знову стрибнув у гречку

Відома українська ведуча та учасниця першого сезону шоу «Холостяк» Марина Арістова після новин про розлучення з чоловіком, екс-
нардепом від партії «Слуга народу» Юрієм Арістовим, звинуватила його у численних зрадах.

В інтерв’ю Аліні Доротюк вона зізналася, що їхні стосунки неабияк змінилися, коли Арістов почав займатися політикою. Через роботу чоловіка подружжя майже не спілкувалося. 

«Мій чоловік дуже змінився, коли пішов у політику. Він просто збожеволів. Перший рік розгрібав, навчався, і ми майже не спілкувалися, а через рік була зрада, бо в політиці – що? У політиці у всіх є коханки. У тебе є коханка – ти молодець. У тебе немає коханки – ти не дуже. Коли я спіймала його на зраді, він мені сказав: «Та хто ти така, що дозволяєш собі мене критикувати?» – пригадала блогерка.

Марина Арістова говорить, що ще тоді планувала піти від чоловіка – 48-річного Юрія Арістова. Однак їхній шлюб неочікувано врятував... коронавірус. Арістов серйозно захворів та перебував у реанімації. Ведуча заявила, що пробачила зраду та повернулася до коханого.

«Я пробачила, та й коханка ця була недовгий період. Зрозуміла, що спіймала на гарячому в перші тижні їхнього спілкування. Я подумала, що варто спробувати знову, і він реально став більш людяним. Він змінився», – поділилася пережитим ведуча.

«У нього було все, про що мріють люди: хороша сім’я, гроші, влада. Живи, кайфуй від життя. Політика зруйнувала наші стосунки».

Утім, за словами жінки, Арістов нібито знову зійшовся з коханкою. Марина зрозуміла, що настав час ставити крапку в їхніх стосунках. Але перед тим, як оголосити чоловікові про розлучення, вона, каже, провела «пласт роботи», щоб фінансово убезпечити себе та трьох їхніх дітей (двоє спільних і дитина від попереднього шлюбу. – Авт.).

Їхню родину зруйнувало депутатство

Колишня дружина Арістова наголосила, що її чоловік, який прийшов у політику з бізнесу, ніколи не був олігархом. «Ми як жили на орендованій квартирі, так і живемо. Як їздили на двох машинах, так і їздимо. Моя машина коштує 60 тисяч доларів (близько 2,3 млн грн), це не Rolls-Royce, – заявила вона. – Чомусь люди, які тебе засуджують, коли ти чогось досяг, не розуміють, що у кожного є шанс. Я сирота, в 19 завагітніла. У мене не було грошей, ніде було жити, але я вижила і вважаю, що це круто. Щоб щось було в житті, потрібно є*ашити – на голову нічого не звалиться».

При цьому Марина Арістова переконана, що їхню родину зруйнувала політика. Її вона називає брудною сферою, куди нікому не радить іти. «Мені його шкода, тому що в нього було все, про що мріють люди: хороша сім’я, гроші, влада. Живи, кайфуй від життя. Політика зруйнувала наші стосунки», – сказала вона.

Нагадаємо, що довкола Юрія Арістова у липні минулого року розгорівся скандал. Чоловіка разом із родиною заскочили на відпочинку на Мальдівах. Хоча за документами тодішній депутат мав виїхати до Польщі на три дні. За кордоном Арістов оформив лікарняний. У липні 2023 року нардеп подав заяву на складання повноважень.

Марина Арістова каже, що це справді був поганий вчинок з морального боку і вона не виправдовує колишнього чоловіка. Але, за її словами, він дійсно був у відрядженні і лише після робочих справ приїхав на Мальдіви. Каже, хотів звозити дітей на море, бо «раптом війна буде ще 10 років».

Анастасія ФЕЩЕНКО, scotch.glavcom.ua.

Читайте також: На Волині від імені голови ОВА просять гроші у підприємців.

Реклама Google

Telegram Channel