Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Весняна... каска. А Ви що бачите?

«Знов весна, і знов надії...».

Фото з фейсбук-сторінки Ольги ВАЩУК.

Весняна... каска. А Ви що бачите?

Друзі, на ваші прохання, у першому весняному номері «Так ніхто не кохав», ми повертаємо конкурс на найоригінальніший підпис до фото

Адже з початку повномасштабного вторгнення кровопивць-росіян ми від нього тимчасово відмовилися, вважаючи, що нині не час до якихось кумедних світлин і підписів до них.

Проте у своїх дзвінках до редакції ви просили до нього повернутись, аргументуючи це тим, що не обов’язково ж давати якісь смішні світлини: «Можна, й серйозні знімки ставити, але ця літературна вікторина прив’яже багатьох до вашого видання і дасть змогу хоч на трохи відволіктися від жахіть війни... Нам її так не вистачає».

Уважно роздивіться цю світлину, уявіть себе на кілька хвилин поетом чи журналістом – і надішліть на зазначену адресу підпис до фотографії.

Переконали. Але, відновлюючи конкурс, від теми війни ми не могли відійти. Тож уважно роздивіться цю світлину, уявіть себе на кілька хвилин поетом чи журналістом – і надішліть на зазначену адресу підпис до фотографії.

У кого він вийде найоригінальнішим – отримає винагороду: 250 гривень.

Якщо редакція вагатиметься, кому віддати абсолютну перемогу, то розділить приз між кількома учасниками, які запропонують найоригінальніші текстівки до фотографії.

Кожен може запропонувати до 24 березня будь-яку кількість своїх варіантів і надіслати їх на адресу: 43016, вул. Ковельська, 2, м. Луцьк, «Так ніхто не кохав», або на електронну [email protected], звісно, не забувши вказати свої дані, щоб отримати 250 гривень призових.

А також долучайтеся ще до одного нашого літературного конкурсу на найкращі історії кохання, з умовами якого знайомтесь на 9-ій сторінці нинішнього випуску.

Нехай Вас супроводжує муза!

Читайте також: У 93 роки не захотів жити без коханої і попросив смертельний укол....

Реклама Google

Telegram Channel