Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Нагорода знайшла педагога-воїна, який пройшов Іловайський котел

Відзнаку вручили 14 березня у стінах Підгайцівського ліцею під час відзначення Дня українського добровольця.

Джерело: gromada.org.ua.

Нагорода знайшла педагога-воїна, який пройшов Іловайський котел

Нагрудним знаком «Почесна відзнака Командувача військ оперативного командування «Захід» військові відзначили вчителя Підгайцівського ліцею на Волині, учасника АТО Олександра Давидюка

Нагороду вручили 14 березня під час відзначення Дня українського добровольця.

Директорка Підгайцівського ліцею Лариса Ляшук розповіла, що Олександр Олегович ніс службу в гарячих точках під час АТО від квітня 2014 в лавах 51 окремої механізованої бригади, 2 батареї реактивної артилерії. Він пройшов Іловайський котел. Певний період навчав новобранців військової справи, а у квітні 2015-го був демобілізований. Від лютого 2022 року працює вчителем предмету «Захист України» у Підгайцівському ліцеї.

Олександр Давидюк проводить уроки у спеціалізованому кабінеті, обладнаному мультимедійним тиром, де навчає школярів старших класів азів військової справи.

Олександр Давидюк проводить уроки у спеціалізованому кабінеті, обладнаному мультимедійним тиром, де навчає школярів старших класів азів військової справи.

У співпраці з Центром національно-патріотичного виховання, педагог здійснює практичну підготовку учнів з управління безпілотниками. Крім цього, Олександр Олегович систематично готує школярів до участі у різноманітних конкурсах з основ національно-патріотичного виховання.

Представник Луцького районного центру комплектування та соціальної підтримки вручив захиснику України, воїну і вчителю Підгайцівського ліцею почесну відзнаку.

З нагородою захисника та освітянина привітали заступник Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь, в.о. начальниці відділу освіти, культури молоді та спорту Світлана Зінкевич.

По завершенню урочистої частини, Олександр Давидюк розповів та наочно продемонстрував представникам центру комплектування та керівництву громади як відбувається навчання і військовий вишкіл у закладі освіти.

Соломія МУЗИЧКО.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel