Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Кучерові – 35 років. Ротаневі – 36…  Майбутнє збірної України?

Руслан Ротань

Волинь-нова

Кучерові – 35 років. Ротаневі – 36… Майбутнє збірної України?

Журналіст газети «Високий замок» Аскольд Єрьомін обурений, що Андрій Шевченко не переймається перспективами головної команди країни

«На Мундіаль–2018 «синьо–жовті» не пробилися, тож до перших офіційних матчів нашої збірної — у Лізі націй — залишається рік. Цей час варто використати на пошук молодих виконавців, адже на фінальному турнірі Євро–2020, якщо збірна України туди потрапить, більшості теперішніх гравців її «основи» буде вже за 30 років. Зокрема, Хачеріді виповниться 33, Ракицькому, Степаненку, Ярмоленку, Коноплянці й Кравцеві – по 31… Але, схоже, пошуком молодих талантів для збірної Андрій Шевченко не переймається.

Андрій Шевченко
Андрій Шевченко

 Схоже, пошуком молодих талантів для збірної Андрій Шевченко не переймається.

У списку викликаних на матч зі словаками українських футболістів, які виступають у закордонних клубах, є, зокрема, Кучер із турецького «Кайсериспора» і Ротань із чеської «Славії». Кучерові – 35 років, Ротаневі – 36. Під час Євро–2020 їм буде відповідно
38 (!) і 39 (!) років… Навіщо викликати цих ветеранів на товариський матч проти збірної Словаччини (трансляція поєдинку 10 листопада зі Львова о 20:00 на ТРК «Україна»), абсолютно не зрозуміло».

До речі, в європейському плей–оф до ЧС–2018 зустрічаються Північна Ірландія – Швейцарія, Хорватія – Греція, Данія – Ірландія, Швеція – Італія (матчі пройдуть 9 – 11 і 12 – 14 листопада).

Telegram Channel