Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
«Мене благословив на перемогу індійський йог»

Без справжнього вогню та пристрасті танець неможливий!

Волинь-нова

«Мене благословив на перемогу індійський йог»

Наталя Могилевська в дуеті з Ігорем Кузьменком отримали звання найкращої танцювальної пари країни в оновленому шоу «Танці із зірками» на телеканалі «1+1»

— Спочатку мене запросили сидіти в кріслі журі на цьому приголомшливому, але дуже нудному п’єдесталі, де зазвичай знаходитися сумно, — ​зізналася після оголошення результатів глядацького голосування Наталя. — ​Таке відчуття, що тут все свято життя проходить повз тебе! Тому я дуже рада, що мені дали можливість брати участь у цьому шоу, танцювати. Вдячна глядачам, які мене підтримували. Вдячна Богу за уроки, які пройшла. Було різне: і гнів, і амбіції, і в той же час — ​стільки радості, краси, талановитих людей. Це було чудово! Я хочу подякувати своєму вчителю, просвітленому індійському йогу — ​Пайлота Баба Джі, який сказав: «Тобі потрібно повернутися і робити кар’єру! Не всі уроки ти пройшла, не від усього лайна позбулася. І найголовніше — ​твоя місія ще не реалізована». Він благословив мене на перемогу в цьому шоу, і я знала, що це буде перемога над собою. Бо мною рухала віра. Цим ми, люди, схожі з Господом: віра в себе, бажання жити, творити, яке позбавляє людей від смертельних хвороб, яке змушує піднятися і встати тоді, коли всі сказали, що це неможливо, — ​народжувати дітей, коли вже не можна… Віра. Віра в себе — ​все одно, що віра в Господа!
А ще співачка подякувала своєму партнеру Ігорю Кузьменку, який допоміг пройти всі труднощі цього проекту.

Віра в себе — ​все одно, що віра в Господа!

— Без справжнього вогню та пристрасті танець неможливий. Тому що він про взаємини чоловіка і жінки. Але так само, як із Владом Ямою, нам вдалося не вийти за рамки того, що називається танець, паркет. Я думаю, що ми стали хорошими друзями…
При цьому вона додала, що, напевно, Ігор буде гостем на її концертах, а пізніше — ​піде танцювати у продовженні проекту. Тим часом вона сидітиме в журі та ревнуватиме.
Стосовно критики від Влада Ями, то переможниця оновлених «Танців із зірками» впевнена: він радів за неї та за них.
— Наша перемога з Ігорем — ​це і наша перемога з Владом. Тому що Яма навчив мене танцювати. В його очах були сльози, і я наразі плачу. Тому що я бачила, як він за мене радий. Він просто трохи ревнував і сам у цьому зізнався. Але в кінці, у фіналі, стільки було сліз щастя. Він щиро порадів за мене, і за нас, тому що це — ​і наша перемога, — ​зі сльозами на очах підсумувала зірка.

Лія ЛІС

Telegram Channel